BUKTI RAT Karleuše i Berovićke ZBOG CECE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnje dobre drugarice Jelena Karleuša i Maja Berović, koje su jedna drugu hvalile na sva zvona, brutalno su se izvređale i tako otpočele otvoreni rat, koji navodno tinja još od vremena kada je folkerka iz Bosne javno izjavila da voli Cecu. Žestokom okršaju dve pevačice prethodio je Karleušin tvit u kome je oplela po novom albumu bosanske folkerke, da bi joj ona uzvratila prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuuša

- Zašto je Maida snimila devet identičnih pesama sa različitim nazivima i koliko je platila tu prevaru - napisala je JK na Tviteru, a zatim dodala i kako Berovićka plaća neke novinare da nju blate.

Berovićka je mudro ćutala i nije se javno oglašavala po pitanju Jeleninih kritika sve dok nije došla pred kamere TV Pinka kod Ognjena Amidžića i onda iskoristila priliku da pred milionskim auditorijumom na finjaka zavuče koleginici.

Na pitanje voditelja da li gleda porniće Maja je odgovorila:

- Da, gledam, i bolje da gledam porniće nego da vređam ljude na društvenim mrežama - poručila je Maja, nakon čega su Buba Koreli i Jala Brat ustali, pružili ruku i čestitali, verovatno zbog toga što je dan ranije Jelena prozivala i njih na Tviteru nazivajući muziku koju oni prave "megasranjem".

Foto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović

Iako nije isključeno da se Maja Berović našla na udaru Karleuše upravo zbog ovog rep dvojca, koji joj je i radio album, fanovi koji su se u komentarima na društvenoj mreži uključili u ovaj otvoreni rat podsetili su otkad datira Jelenin animozitet prema Maji.

- Od kada je Maja javno izjavila da voli Cecu, a znamo šta JK misli o Ceci - stajalo je u jednom od tvitova.

U međuvremenu Jelena je objavila na Tviteru da je Berovićka pomilovana, pa ostaje da se vidi da li će se sukob okončati ili borba do uništenja tek sledi.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Karleušom i Berovićkom, ali pevačice do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading