OVO JE TREBALO DA VIDI: Evo gde je Ceca bila kada je VELJKO NOKAUTIRAO ITALIJANA!

Autor:

Zabava

08.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, sinoć je boksovao možda meč karijere jer je već u drugoj rundi nokautom porazio Italijana Dabnila Staćonea.

Foto: instagram.com
Ne može da gleda mečeve svog sina... Ceca i Veljko

Ipak, iako se spekulisalo da će njegova majka prisustvovati ovom meču, ona je bila odustna, te je jasno da ni ovoga puta nije mogla da gleda sina u ringu. Ceca je nedavno otkrila da ne može da gleda Veljka dok boksuje jer je to plaši, te da joj devojka njenog sina Bogdana ili neko drugi šalje snimke sa mečeva.

- Ići ću na njegov sledeći meč, prošlog puta nisam bila u Srbiji, jer sam imala nastup. Veljko će sigurno nastaviti da trenira boks, smatram da je bitno baviti se sportom. Verujem da će on profesionalno nastaviti da boksuje. Naravno da mi je neprijatno kad gledam da neko udara Veljka. S druge strane, i njegov protivnik je dete, majka je i njega rodila. Bila sam srećna kada je moj sin pobedio - izjavila je prethodnog puta Ceca.

RepublikaFoto: ST/S.Marjanović
Bogdana je pomno pratila meč koji je kratko trajao... Veljkova verenica

 

Jedna proslogodisnja... #cyprus #ayianapa #summer

A post shared by C E C A (@craznatovic_official) on Jul 21, 2015 at 10:19am PDT

A kako je otkrio izvor blizak pevačici, ona sinoć uopšte nije bila u zemlji:

- Ceca je otputovala ne nekoliko dana na Kipar, u svoju vilu, kako bi se odmorila i započela s nastupima sledeće nedelje. Iako je htela da gleda Veljkov meč, ipak nije bila spremna za to, te je i ovoga puta izostala, ali Bogdana je i Anastasiju i nju odmah obavestila - otkriva izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading