A BIO JE SPORTSKI MENADŽER: Filip Živojinović OSNIVA ŠKOLU ZA TRUDNICE, PRIJA POLAZNICA!

Autor: Hello

Zabava

07.07.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni suprunici Aleksandra i Filip Živojinović otišli su na medeni mesec u Monte karlo, a po povratku ih očekuju nove poslovne obaveze.

RepublikaFoto: instagram.com/carpediem_fbz
Baš je kreativan... Filip Živojinović

I dok će se Aleksandra posvetiti tezgama, njen suprug planira otvaranje škole za trdunice. I svi će se sigurno pitati kakve on veze ima s tim, ali bez brige u školi za trudnice radiće stručna lica:

- Filip je poznat kao neko ko je veoma kreativan. Njegove ideje su originalne i zato je u Americi bio edan od uspešnijih sportskih agenata. Kada je došao na ideju da osnuje školu za trudnice, u tome su su ga podržali roditelji, supruga, ali i prijatelji. On je zapravo suosnivač te škole, koja je ujedno i prva tog tipa u našoj zemlji. Na njegovom sajtu se obrađuju najinteresantnije teme kako bi trudnoća protekla bezbrižno. Njegova ideja je bila da profesionalne, tačne i proverene informacije budu dostupne svakoj trudnici - navodi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
I ona će u školu, mada joj učenje nije jača strana... Filip i Aleksandra

A s obzirom na to da Aleksandra i Filip planiraju decu, pevačica bi mogla da bude jedna od polaznica škole za trudnice svog supruga.

- Interesantno je to da su sva predavanja potpuno besplatna. Škola traje mesec dana i u tom periodu jeodmah nakon premijernog emitovanja, sadržaj predavanja dostupan do poslednjeg dana u mesecu. Njegovu školu je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije -dodaje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading