PROMENILA LIČNI OPIS: Dan pred SUOČAVANJE S LUKOM, Nataša izgleda drugačije!

Zabava

01.07.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret Nataše Bekvalac i Luke Lazukića "oči u oči" zakazan je za sutra, ponedeljak 2. jul, a pevačica je sinoć nastupila na festivalu "Summer Sound" u Inđiji sa potpuno drugačijom frizurom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Izgleda da se oporavila... Nataša Bekvalac

Duga kosa, lepršava haljina, širok osmeh sinoć su bili zaštitni znak Nataše Bekvalac koju su mnogi do pre mesec dana mogli da vide u potpuno drugačijem stanju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bila je baš raspoložena... Bekvalčeva

Kada se u aprilu pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u pratnji advokata, pevačica je bila veoma ozbiljna, delovala je iscrljeno, a kosa joj je bila kratka. Izgleda da je Bekvalčeva sada uspela da se oporavi od incidenta koji joj se dogodio u aprilu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
U aprilu je izgledala veoma loše... Nataša Bekvalac u sudu

Pred brojnom publikom u Inđiji napravila je spektakl za pamćenje, a stigla je samo u društvu svog benda i menadžera koji ju je doparatio do bine.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Stigla je nasmejana i napravila odličnu atmosferu... Nataša Bekvalac
Foto: ST/N. MANDIĆ
Zabavila i sebe i druge... Bekvalčeva

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić sutra će se u Prvom osnovnom sudu privi put sresti od 14. aprila kada se dogodio incident u kom je, prema pevačicinim rečima, njen suprug fizički nasrnuo na nju i naneo joj lakše telesne povrede. Tužilaštvo je tada Lazukiću izreklo kaznu zabrane prilaska Nataši, koja je i dalje na snazi i može trajati do okončanja procesa.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sutra je čeka susret s Lazukićem posle dva i po meseca...Nataša i Luka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading