LAZUKIĆ IMA OPAK PLAN KAKO DA UNIŠTI NATAŠU: Evo šta smera muž nasilnik

Autor: Blic, Republika

Zabava

30.06.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić ima brutalan plan kako da uništi Natašu, pa je prema nezvaničnim informacijama, naslnik odlučio da pokrnee sajt na kome će otkriti sve pikanterije iz njihovog braka. I to nije sve, on namerava da zakupi blborde po celom Beogradu kako bi ismejao još uvek zakonitu suprugu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka Lazukić

On ima nameru da sajt nosi naziv "zbog da jedeš vnago", a da na njemu otkrije sve detalje i pikanterije braka sa Natašom Bekvalac koje će, navodno, kompromitovati pevačicu.

On na pomenutom sajtu želi da otkrije sve o njegovom i Natašinom odnosu od 2011, do momenta nemilog događaja kada ju je u noći između 13. i 14. aprila prebio dok je u susednoj sobi bila njihova beba, ćerkica Katja, koja je u tom trenutku imala mesec i po dana.

Njegova ideja je da na sajtu objavi sve račune i slike na kojima će prikazati kako je izgledao pevačicin salaš u Čeneju pre braka i posle, kao i stan na Dedinju, te će objaviti njihove privatne fotografije.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs

On je u ovom suludom planu odlučio da ode i korak dalje, te ima ideju da napravi i rubriku u kojoj će se Nataša Bekvalac pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti sa kim je sve ona, navodno, bila.

Objavljivanju sajta će, kako dalje saznajemo, prethoditi velika medijska kampanja.

Nataša i Luka srešće se prvi put na suđenju koje će biti održano 2. jula, povodom nasilja koje je Lazukić izvršio nad pevačicom.

Ročište Nataše i Lazukića biće otvoreno za javnost, što znači da će novinari moći da prisustvuju. Iako je mogla da traži izuzeće javnosti, Nataša je ostala pri stavu sudije da novinari prisustvuju ročištu, kako bi direktno od nje čuli kroz šta je prošla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading