ŽELI UNUČE: Oglasila se Prijina majka!

Autor:

Zabava

29.06.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno se udala za Filipa Živojinovića, a nakon što su se slegli utisci sa velikog slavlja koje je upriličeno u Beogradu, oglasila se majka pevačice Borka Mihajlović koja ističe da joj je sreća ćerke najbitnija.

Foto: Grand News
Aleksandra Prijović

U toku svadbe svoje mezimice, Borka je plakala od sreće, a na proslavi je najviše vremena provodila sa prijom Zoricom Nakić. Pevačica sa velikim ponosom govori kako je upravo zbog roditelja Borke i Nedeljka stigla do velikog uspeha, dok sa druge strane njena majka voli da kaže da je Aleksandra zaslužila ogromnu i blistavu karijeru.

Aleksandrina majka je posle svadbe naslednice, medijima rekla kako bi najviše volela da sledeće godine postane baka i da je njeno srce veoma ispunjeno od kako se pevačica udala.

- Poželela sam im sve najbolje i da dogodine imaju dete. Nas dve smo vezane jedna za drugu i veoma mi je drago što imam ćerku kao što je Aleksandra. Veoma sam ponosna na svaki njen uspeh, na svaku pesmu, rad, i znam da njeno vreme tek dolazi. Naročito sam srećna jer je ostala dobra, poštena i prirodna - rekla je Borka.

Nakon crkvenog venčanja padala je kiša, a Borka Mihajlović smatra da to nije loš znak, već naprotiv majka pevačice Aleksandre Prijović smatra da je to znak za sreću, zdravlje i puno novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading