Cecin zet zbog Anastasije PUKAO 5.000 EVRA!

Autor: Z. Radulović- D. Lukić

Zabava

29.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović uskoro će objaviti prvu pesmu i spot, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, njen dečko Đorđe Kuljić pukao je oko 5.000 evra jer je morao da otkaže plaćen hotelski smeštaj u Moskvi da bi se vratio u Srbiju i prisustvovao premijeri!

Foto: printscreen/instagram
Anastasija Ražnatović

 

RepublikaFoto: instagram.com/djordjekuljic
Anastasijin dečko, Đorđe Kuljić

Naime, Anastasija uveliko priprema promociju svog spota-prvencana na kojoj želi da okupi veliki broj prijatelja i saradnika, a s obzirom na to da njen dečko neko vreme boravi u Rusiji, sada je primoran da otkaže smeštaj.

Đorđu propala povratna karta i luksuzni smeštaj u Moskvi, koji je platio do nedelje, jer zbog Anastasijine promocije hitno mora nazad u Srbiju

- Đorđe je ovih dana u ruskoj prestonici, a zbog premijere Anastasijinog spota moraće hitno da se vrati u Srbiju. Kuljić je trebalo da ostane u Moskvi sve do nedelje, pa je platio hotelski smeštaj i kartu, a sve to mu je sada propalo. Bacio je oko 5.000 evra na luksuzni aranžman. On je svestan da je Anastasiji cela priča oko izbacivanja prve pesme i te kako važna, pa bez obzira na svu podršku koju joj porodica pruža, ne želi da bude odsutan i da je ostavi na cedilu kad joj najviše znači, pa se vraća u Beograd da bi bio uz nju pred samu promociju. Redovno se čuju i on je na sve načine hrabri i govori joj da će pesma odlično proći, kao i da ne treba da se brine ni oko čega. Kad god su zbog putovanja odvojeni malo duže jedno drugo obasipaju pažnjom i poklonima, a preko društvenih mreža non-stop komuniciraju - priča naš dobro obavešten izvor blizak Kuljiću. Inače, Đorđe i Anastasija nedavno su pregurali turbulentan period koji su imali u vezi, a problem je nastao zbog toga što su oboje bili prezauzeti poslovnim obavezama, pa jedno drugom nisu stizali da posvete dovoljno vremena.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Cecina mezimica koštala dečka 5.000 evra...

Anastasijin dečko želi da bude uz nju kad joj je najpotrebniji i da prisustvuje premijeri njene prve pesme i spota

- Ražnatovićeva i Kuljić prekinuli su vezu pre nekoliko meseci zbog nedostatka vremena, ali kako su brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pomirili su se i od tada funkcionišu bolje nego ikada. Ceca ih stalno savetuje i govori im da je vrlo važno da shvate da moraju u svakom trenutku da budu puni razumevanja i tolerancije, pa nema sumnje da će Đorđe Anastasiji biti najveća i najvažnija podrška na premijeri nove pesme - zaključuje naš sagovornik.

Da podsetimo, Cecina mezimica u prvim nedeljama juna završila je snimanje prvog spota za pesmu "Savršen par" na nekoliko lokacija u Beogradu, koji tokom naredne nedelje treba da ugleda svetlost dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anya

29.06.2018 08:07

Ovo je prosto dirljivo,kakva vest,bas sam se potresla

Odgovori 10 0
Mara

29.06.2018 17:26

Beži Đorđe od ovog polu sveta, dok nije kasno.