NATAŠA ODRŽALA DIRLJIV GOVOR pred decom bez roditeljskog staranja!

Autor: Blic.rs

Zabava

26.06.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Nataša Bekvalac i Aleksandra Živojinović danas su posetile Dečje selo u Sremskoj Kamenici gde su mališanima bez roditeljskog staranja donele poklone u vidu laptopova, štampača, novčanih sredstava, ali i karte za predstojeći koncert u Inđiji na kom će obe nastupiti.

RepublikaFoto: Republika.rs
Uručile donaciju deci iz Dečjeg sela... Aleksandra i Nataša

Ovom prilikom, Nataša Bekvalac se prvi put posle porodične drame koju je preživela sa suprugom Lukom Lazukićem oglasila i pred mališanima održala dirljiv govor:

- Moram reći u Aleksandrino i u svoje ime da nam je zaista velika čast što smo danas ovde, a posle toga čast nam je i što možemo da pogonmeo i na kraju da pomognemo i da se deca provesele na koncertu. Mi bismo volele da se češće viđamo, a nadamo se da će tako i biti - izjavila je Nataša koja se danas prvi put pojavila u javnosti i davala izjave od kada je doživela tešku porodičnu situaciju u noći između 13. i 14. aprila.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
U ponedeljak se sreće s Lukom... Nataša Bekvalac

Bekvalčeva će se u ponedeljak pojaviti na prvom ročištu sa Lukom Lazukićem kada počinje suđenje za lake telesne povrede koje joj je, prema njenim optužbama, on naneo pre dva i po meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading