PRVO SUOČAVANJE: Luka i Nata se razvode uživo

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić pretukao pre više od dva meseca, prvi put će se susresti u ponedeljak oči u oči i to u sudnici.

Foto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs
Prvi put "oči u oči"... Nataša i Luka

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica i IT stručnjak suočiće se na ročištu koje je otvoreno za javnost, te će novinari imati priliku da čuju i najsitnije detalje vezane za porodično nasilje koje se dogodilo 14. aprila u Natinom stanu na Dedinju.

- Nataša je mogla da traži izuzeće javnosti, ali je odlučila da ostane pri stavu sudije da novinari prisustvuju njenom suočavanju sa suprugom, koji ju je krvnički pretukao, kako bi imali priliku da direktno od nje čuju kroz kakvu je golgotu prošla. Ona je svesna da će morati da bude jaka prilikom davanja izjave budući da će se s Lukom susresti prvi put nakon svega, pa je pitala advokata šta da radi u slučaju da počne da plače. Advokati su je savetovali samo da se ponaša onako kako se oseća - otkriva izvor.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Srešće se sa Lukom u ponedeljak... Nataša Bekvalac

Pevačica je odlučila da suđenje bude otvoreno za javnost

Kako dalje saznajemo, pravni tim Nataše Bekvalac izneće sve pravne dokaze da je Luka Lazukić izvršio fizičko nasilje nad njihovom klijentkinjom, zbog čega je njemu određena mera zabrane prilaska.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, dok je broj Luke Lazukića poznat redakciji bio nedostupan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading