ŠOKIRALA IZJAVOM: Kaća Grujić OTKRILA kako se provela na svadbi Prije i Filipa!

Autor:

Zabava

25.06.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O velelepnoj svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića se još uvek priča među kolegama. Naime, oni su odabrali četvrtak kao najpovoljni dan za njihovo venčanje, jer tako narodni običaji nalažu.

Foto: Republika.rs
Aleksandra i Filip

Njih dvoje su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav u Hramu svetog Vasilija Ostroškoggde su stigli u luksuznim kočijama, a potom slavlje nastavili u jednom od beogradskih restorana.

Njihovo slavlje su došle da uveličaju mnogobrojne kolege i prijatelji, a među zvanicama se našla i pevačica Katarina Grujić koja je prenela svoje utiske sa svadbe.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

- Moram vam priznati da su se na početku svi smorili. Međutim, kada je počela muzika i kada su se svi latili mikrofona, više niko nije ostao da sedi. Nažalost, ja im nisam ništa otpevala jer sam morala da odem ranije, s obzirom na to da sam sutradan imala zakazan nastup u Cirihu - otkrila je Kaća.

Takođe, Katarina je otkrila da se sa svojom prijateljicom i koleginicom nakon svadbe nije čula zbog obaveza kojih ima na sve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading