NEVEROVATNO: Mia progovorila o svom izgledu nakon porođaja!

Autor:

Zabava

25.06.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević je krajem marta postala majka devojčice Eme, a vrlo brzo se vratila na scenu i počela ponovo intenzivno da nastupa. Kako je ranije važila za jednu od najatraktivnijih domaćih zvezda, Mia i sada vredno radi kako bi povratila devojačku figuru.

Foto: printscreen/instagram
Mia Borisavljević

Pevačica se ni tokom trudnoće nije mnogo ugojila, međutim, kako je sama priznala želi da se što pre vrati intenzivnim treninzima.

- Za sada sam zadovoljna kako izgledam nakon porođaja, ali moji kriterijumi su veoma visoki. Vrlo brzo sam počela da treniram kako bih se vratila u formu, ali tek mi slede intenzivniji treninzi. Moj problem je što nikada nisam 100 odsto zadovoljna izgledom i što mislim da uvek mogu bolje. Žene su danas izložene teroru da treba da izgledaju savršeno u svakom trenutku, ali niko ne treba da vam nameće nešto što ne želite. Ako vam je stalo da izgledate kao da se nikada niste porodili, onda ćete brzo vratiti devojačku liniju, a ako nije, onda nećete nikada - kaže Mia.

Njen suprug, Bojan Grujić je veoma zadovoljan figurom svoje lepše polovine, i kako naglašava, porodilje ne bi trebalo previše da se opterećuju fizičkim izgledom jer niko nema pravo na tome da im zameri.

- Mia je apsolutni fenomen, kako je brzo skinula sav višak, ali sve su to prirodne stvari posle porođaja. Žene ne bi trebalo da budu pod stresom zbog izgleda posle porođaja, jer kome normalnom može da smeta ako se malo ugoje - ističe Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading