Uskoro spot Anastasije Ražnatović!

Autor: D. L.

Zabava

25.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović snimila je spot za svoju prvu pesmu "Savršen par".

 

Ponosna što sam Srpkinja. ??

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jun 22, 2018 at 1:21pm PDT

 Radnja ljubavne priče smeštena je na nekoliko lokacija širom Beograda, a u centru pažnje nalazi se jedan par koji prolazi kroz splet nekoliko različitih emocija. Pesma odiše modernim zvukom i nagovestiće muzički stil koji Ražnatovićeva namerava da gradi tokom karijere.

Pedru: Neverovatna mi je čast i zadovoljstvo što ću imati prilike da budem u spotu mlade zvezde

Premijera pesme će zapravo biti kroz premijerno prikazivanje spota čije je snimanje povereno dobro poznatoj produkciji "IDJ videos". Glavna muška uloga u Anastasijinom spotu pripala je atraktivnom brazilskom manekenu Pedru Solcu, koji za svoje 34 godine iza sebe ima veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga. Posle kraćih pregovora, maneken je odlučio da dođe u Beograd i bude deo ovog projekta, koji je Cecinoj ćerki i te kako važan, a nijednog trenutka nije krio zadovoljstvo što sarađuje sa Anastasijom.

- Neverovatna mi je čast i zadovoljstvo što ću imati prilike da budem u spotu ove mlade zvezde, koja je tek počela da gradi svoj put, a to me posebno čini srećnim. Jedva čekam da spot izađe. Boravak u Beogradu mi je prijao, taj grad osvaja - rekao je Pedro. Maneken inače govori čak pet jezika i uvek nastoji da nauči još više. Pored toga što uskoro planira da započne pevačku karijeru, Ražnatovićeva je već postavila standarde na domaćoj javnoj sceni što se tiče mode, a mnoge javne ličnosti oduševljene su njenim stilom oblačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading