ŠABANOV UNUK SMUVAO PEVAČICU!

Autor:

Zabava

25.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski fudbaler Luka Adžić i pevačica Milena Ćeranić uplovili su u ljubavnu romansu, a novopečeni par svoju vezu na sve načine pokušava da sakrije od očiju javnosti.

 

Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Ćeranićeva i unuk Šabana Šaulića zbližili su se na žurki u jednom popularnom prestoničkom noćnom klubu, a kako se poznaju odranije, hemija je brzo proradila.

 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17) on Feb 10, 2018 at 3:06pm PST

 

Pred bliskim prijateljima ne kriju da su u vezi, pa se u društvu često grle i ljube

- Milena i Luka su se upoznali nedavno na jednom privatnom slavlju preko zajedničkih prijatelja. Već tada su se dobro slagali, a Ćeranićka je na tom veselju pevala sa svojim bendom i još nekoliko kolega sa estrade. Od tada svaki sledeći put kada se vide osame se i ćaskaju po nekoliko sati, a razmenili su brojeve telefona, tako da se redovno čuju. Sretali su se i mnogo ranije jer je Milena često pevala na raznim slavljima koja su fudbaleri i drugi sportisti organizovali. Da su se u međuvremenu i te kako zbližili, govori i činjenica da su se za vikend na jednom prestoničkom splavu grlili sve vreme i razmenjivali nežnosti i poglede, pod pretpostavkom da niko ništa neće posumnjati. Međutim, bilo je i više nego očigledno da su jedno drugom sada mnogo više od prijatelja, a sve vreme su nazdravljali uz osmeh - priča naš dobro obavešten izvor blizak paru i nastavlja:

 

 

“Dan bez smeha je izgubljen dan”☺️? #mojeselolepseodpariza

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on May 14, 2018 at 9:47am PDT

- U jednom trenutku sve oči bile su uprte u njih, ali im to nije smetalo, pa su nastavili da se grle i razgovaraju. Iako je Milena znatno starija od njega, punih 12 godina, to im nimalo ne smeta jer se od samog početka odlično slažu. Iako Ćeranićka nije tip devojke koja voli da ostaje do kasno u noćnom provodu, zbog njega uvek napravi izuzetak. Kada je već počelo da sviće, Luka je u jednom trenutku ispratio Milenu kući, a do taksija su išli zagrljeni. Pozdravili su se, a Adžić se vratio na žurku i pridružio se prijateljima koji su sa njima sedeli u separeu - završava naš izvor.

 

Pozvali smo pevačicu i fudbalera kako bismo potvrdili naša saznanja, međutim, oni su ostali nedostupni za komentar sve do zaključenja našeg broja. Da podsetimo, pre Adžića Milena je dovođena u vezu sa jednim od najtalentovanijih košarkaša u NBI ligi, a to je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović. Pevačica je na otvaranju jednog prestoničkog splava zavodila mladog superstara, a tom prilikom se u društvu prijatelja smestila u separe tik do Bogdanovića, sa kojim je tokom cele večeri koketirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maria

25.06.2018 08:42

Moze majka da mu bude. Saban.