PROMENILA DVE VENČANICE I HALJINU: Ovako je izgledala poslednja Prijina toaleta na svadbi!

Autor:

Zabava

22.06.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskošnoj venčanici koju je Aleksandra Živojinović obukla juče tokom crkvenog venčanja sa Filipom Živojinovićem, svi su se divili, a i druga njena svadbena haljina nije bila ništa manje glamurozna. Međutim, mnogi nisu videli polsednju haljinu koju je pevačica sinoć obukla.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sa suprugom i kumovima pred crkveno venčanje... Aleksandra Živojinović

Ona je crkveno venčanje sklopila u venčanici Tijane Todorović, raskošnog kroja i velikog otvorenog dekoltea. S druge strane, građansko venčanje je sklopljeno dok je popularna Prija bila u malo jednostavnijoj venčanici dugog šlepa i takođe otvorenog dekoltea, a ostatak večeri je provela u srebrnoj haljini sa resama.

 

 

The gorgeous BRIDE ?

A post shared by ɑɳɗʀɛɑɳɑ cɛkic (@andreanacekic) on Jun 21, 2018 at 11:34am PDT

 

 

 

Kako je Aleksandra izgledala u njoj otkrila je sestra Rade Manojlović, Marija. Rada je sa sestrom kasnila na svadbu, te čim su došle odlučila je da se fotografiše s mladom koja je ovoga puta bila u trećoj toaleti. Spekuliše se da je Aleksandra za sve tri haljine dala ukupno 60.000 evra.

 

 

????? @radamanojlovic @aleksandraprijovic

A post shared by Marija Manojlovic (@_marija_manojlovic_) on Jun 21, 2018 at 4:07pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading