Jelena: Kasnila sam da stignete i na Acin nastup!

Autor:

Zabava

22.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša preksinoć je nastupala na poznatom beogradskom splavu "Port" i, pre nego što se latila mikrofona, iskoristila je priliku da prozove kolegu Acu Lukasa, koji je u isto vreme pevao nekoliko metara odatle na "Riveru".

Foto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša

Kako odnedavno više nije u dobrim odnosima sa doskorašnjim velikim prijateljem, "mala od skandala" odmah je oplela po folkeru:

- Moram da priznam da sam namerno kasnila ovako puno, htela sam da vam dam vremena da odete i kod Lukasa na nastup - rekla je Karleuša dok je publika čekala na prepunom splavu i poručila da je kod nje najbolje:

- Očekujte večeras dobar provod, kao i uvek. Ja volim moj Beograd i ovde uvek rado nastupam.

JK obukla kreatorka koja radi za svetske zvezde poput Niki Minaž, Bijonse i Rijanu

Popularna pevačica pojavila se u belom kostimu poznate američke kreatorke koja radi za velike svetske zvezde i svojim izgledom ostavila bez daha.

- Zana Bejn je američka dizajnerka koja radi za zvezde poput Niki Minaž, Bijonse, Rijanu, jako je kreativna i pravi kostime za scenu, pretpostavljam da znate da ovako sigurno ne šetam svoju decu, ovo je garderoba za scenu. Postoji odeća preko dana i postoji odeća koja se nosi na bini. Ne znam da li sam mršavija, ali se trudim da nosim kostime koji ističu atribute i prikrivaju nedostatke. Danas su u modi obline, tako da sam ja in - zaključila je JK.

Među prvima su na njen nastup pristigli Filip Mitrović, Anđela Veštica, Aleksandara Džidža Stojković, Mina Vrbaški, Vanja Mijatović, a nakon nje i poznati fudbaleri Ognjen Vranješ i Borko Veselinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading