Žurka u Beogradu: OVAKO ĆE KARLEUŠA PROSLAVITI DUŠKOV USPEH!

Autor:

Zabava

19.06.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša proteklih dana bila je u centru pažnje, a ovoga puta zbog uspeha srpske reprezentacije u Rusiji protiv Kostarike, u kom udeo ima i pevačicin suprug Duško Tošić. Povodom ove pobede Srbije nad Kostarikom, Karleuša je za "Sprski Telegraf" dala intervju u kom je otkrila kako će nagraditi svog supruga, a napravila je i specijalan editorijal.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Editorijal objavljen u "Srpskom Telegrafu"... Jelena Karleuša

Jelena će ove srede nesumnjivo, ovim povodom, ali i zbog svih Beograđana upriličiti žurku na splavu "Port" gde će održati nastup posle dugo vremena u srpskoj prestonci.

Poslednji put kada je Jelena zapevala u Beogradu, bilo je na veoma uspešnom koncertu njene koleginice Dare Bubamare, a sada će sama napraviti veliku žurku na popualrnom splavu.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Beograđane očekuje neviđena žurka... Jelena Karleuša

Osim dobre zabave i njenih hitova, publiku definitivno očekuje i magičan prizor koji Karleuša uvek priredi svojoj publici u vidu neobičnog stajlinga. Šta će ovoga puta obući Jelena, svi će moći da saznaju 20 juna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading