Čola glumio šankera u Tominom spotu!

Autor:

Zabava

19.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne muzike Toma Zdravković svojevremeno je u jednom od svojih spotova okupio kolege sa estrade, koje su mu statirale i glumile goste u kafani.

RepublikaFoto: bandicam
Neverovatan spoj... Toma i Čola

Naime, Zdravko Čolić, Biljana Jevtić i Branka Sovrlić, koji su osamdesetih žarili i palili ondašnjom Jugoslavijom 1987. sa zadovoljstvom su prihvatili da budu statisti velikog pevača za njegov hit "Pesme moje".

RepublikaFoto: bandicam
I ona je bila deo spota... Biljana Jeftić i Toma Zdravković

- Bilja je tada bila vrlo atraktivna mlada pevačica, ceo region je poludeo za njom, dok je Zdravko Čolić bio u zenitu svoje slave. Za njim su žene i devojke sekle vene, a on, koji je bio zvezda broj jedan pop muzike, pristao je da odglumi običnog šankera koji služi Tomu Zdravkovića u kafani. Pored njih, tu je i Branka Sovrlić, seks-simbol osamdesetih i devedesetih, plavuša za kojom su uzdisali svi muškarci, a njene i Biljine fotografije krasile su radionice auto-mehaničarskih radnji i kabine kamiondžija - kaže naš sagovornik i dodaje:

Dok ih Zdravko Čolić služi pićem, Biljana Jevtić i Branka Sovrlić pojavljuju se u kafani kao gošće kojima Toma peva

- Toma je voleo lepe žene, on je bio lud za Biljom i Brankom, a Čolu je jedino cenio od pevača zabavne muzike. Estrada je tada bila kao jedno, nije bilo sujete kao danas. Zamislite da Željko Joksimović ili Vlado Georgiev danas prihvate da nekome statiraju u spotu i glume šankere i konobare, a Aleksandra Prijović ili Kaća Grujić da budu gošće u kafani. To je isto poređenje jer su Čola, Bilja i Branka tada bili najpopularniji - završava izvor.

RepublikaFoto: bandicam
Fantastična četvorka... Bilja, Toma, Čola i Branka Sovrlić

Čuveni Toma Zdravković preminuo je četiri godine kasnije, odnosno 1991, ali iza njega je ostalo mnogo pesama i mnogo uspomena poput ovog spota koji žive i živeće još mnogo godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading