LUKINI DRUGARI RASKRINKALI LAZUKIĆA: Nikada nije plaćao svoje piće!

Autor: blic.rs

Zabava

18.06.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznanici i drugari Lazukića konačno su shvatili kakav je on zaista kada se u medijima pojavio spisak namirnica za koje on ima račune, a kojim se služi kao dokaz da je ulagao u život sa Natašom. Oni su slične priče čuli i od njegove bivše supruge.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka Lazukić

Kako to obično biva, svi se poveravaju kako porodici, tako i najbližim prijateljima. Tako je bilo i sa Lukom Lazukićem, čije tajne je znalo nekoliko ljudi. Ili su barem mislili da znaju. Nakon skandala oko razvoda sa prvom suprugom Aleksandrom, sa kojom ima i dete, do prijatelja Luke Lazukića počele su da stižu priče o njegovom lošem ponašanju. Međutim, prijatelji kao prijatelji, poverovali su u sve što im je Luka servirao. Međutim, nakon ponovljenog obrasca sa drugom suprugom, pop pevačicom Natašom Bekvalac, Lukinim lažima bio je kraj.

- Luka je očigledno sve žene u svom životu pokušao da iskoristi. Od njih je želeo da uzme apsolutno sve, i to na način na koji nikada ne bi mogle da zamisle. Prijatelji su čuli razne priče i nakon razvoda od prve žene, ali nisu želeli da veruju, jer su smatrali da jedan muškarac nije u stanju da tako nešto uradi. Međutim, kada se slična priča ponovila i sa drugom ženom, bili su šokirani. Neki su prekinuli apsolutno svaki kontakt sa njim, a neki su se jednostavno udaljili. Ne žele više da budu deo njegovih laži i to su mu jasno stavili do znanja. Niko ne može da veruje šta je Luka u stanju da uradi, a ovo što se desilo sa Natašom samo im je potvrdilo sumnje - kaže za naš list izvor upućen u slučaj.

Da se služi prljavim trikovima, dokaz je i ono što je Luka uradio nakon što je pretukao svoju nekadašnju suprugu. Kao da to nije bilo dovoljno, Luka je na nesvakidašnji način pokušao da je ostavi bez ičega. Luka je na manipulativni način pokušao da dođe do Natašinih nekretnina, automobila, novca, ali i starateljstva nad ćerkom Katjom, kako bi mu pevačica plaćala alimentacije. Dokaz za to je i njegova nedavna tužba, u kojoj je od pevačice, putem svojih advokata, zahtevao bizarne stvari. Računima da je plaćao ceđene sokove, limunade, avionske karte, sijalice za kuću i ostale potrepštine pokušava da dokaže da je ulgao u život sa njom kako bi dobio novac ili deo nekretnina koje ona poseduje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luka Lazukić

- Luka je tražio da mu Nataša prepiše pola imanja u Čeneju i pola stana na Dedinju, kao i sve ostalo što poseduje i što je tokom života stekla ili novac u vrednosti od 160.000 evra. U sramotnoj tužbi naveo je ulaganja tokom bračne zajednice. Luka je advokatima dao sve račune, koje je čuvao od početka bračne zajednice, što je mnoge šokiralo! To je strašno i taj potez ostavio je bez reči čitavu porodicu Bekvalac - kaže dalje izvor.

Deo bizarnog spiska

- provodnici za kuću

- 3.484 dinara

- teleće grudi

- cezar salata

- pet sijalica od po 40 dinara

- avio-karte za Atinu

- 38.954 dinara

- folija i silikon za kuću

- 2.850 dinara

- naručene pice 1.700

- dve ceđene pomorandže 580 dinara

- dva jogurta i orasi

- 500 dinara

- pita 80 dinara

- uređaj za električnu naplatu putarine

- 4.022 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading