(FOTO, VIDEO) CECA SLAVI 45. ROĐENDAN, izgledala NEVEROVATNO!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

17.06.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Svetlana Ceca Raznatovic napravila je večeras gala žurku povodom svog 45. rođendana u jednom popularnom prestoničkom restoranu, a okupila je veliki broj kolega sa estrade. Iako joj je rođendan 14. juna, slavlje je pomerila nekoliko dana kasnije jer je njen sin Veljko Ražnatović imao važan boks mec.

Pevačica se na proslavi pojavila u dugoj elegantnoj crnoj haljini i uz osmeh ispozirala fotografima.

 - Ja sebi svaki put poželim ono najvažnije, a to su zdravlje i sreća. Deca i moja sestra su mi prvi čestitali rođendan. Lepša polovina nije sa mnom jer je nemam, a mislim da se svakako sve dešava sa razlogom. Kada sam dobila svoju decu shvatila sam šta su mi prioriteti u životu i tako je ostalo do dan danas, zdravlje moje porodice mi je najvažnije -  rekla je Ceca.

Sin Veljko joj je sa druge strane na poklon dao pobedu na nedavnom boks meču koji je imao. 

- Ja sam mojoj majci za rođendan poklonio nokaut. Ona je i više nego zadovoljna poklonom, a normalno je da strepi kad god imam boks meč. Koja  majka ne bi bila u strepnji, pored toga poželeo sam joj sve najbolje, a sto se mene tiče ona izgleda kao da ima 19 godina - rekao je Cecin mezimac koji se na zabavi među prvima pojavio sa svojom devojkom, Bogdanom Rodić, a ćerka Anastasija majci je poželela večno zdravlje i sreću.

Ubrzo je pristigao političar i Cecin dugogodišnji prijatelj, Dragan Marković Palma. 

RepublikaFoto: Republika
Palma kaže da su on i Ceca kao brat i sestra

- Ceca i ja smo brat i sestra po mnogo linija, ali nismo u srodstvu, tako da se to ne računa, a ona svakako zna da joj želim sve najbolje u životu - poručio je Palma.

Proslavi su prisustvovali i Svetlanini roditelji Mira i Slobodan, pevač Aco Pejović sa suprugom, Aca Lukas, pevačica Snežana Đurišić, menadžer Raka Marić, zlatar Nebojša Bojović, kompozitor Damir Handanović, voditelji Milan Kalinić, Sanja Marinković, Ognjen Nestorović i još puno kolega sa estrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading