Nata plakala pred publikom!

Autor: Z. S. R.

Zabava

18.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac spektakularnim nastupom u jednom prestoničkom klubu i zvanično se vratila na scenu nakon porođaja, ali i izuzetno teškog perioda, koji je preživela sa trećim suprugom Lukom Lazukićem, od kog se razvodi nakon što ga je pre dva meseca prijavila za fizičko nasilje.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 16, 2018 at 3:34pm PDT

Popularna pevačica izašla je oko pola dva ujutru pred više od hiljadu ljudi i u prepunom lokalu zagrmela svoj najveći hit "Original", nakon koga se obratila publici.

- Nedostajali ste mi. Rekli su mi da ne pričam puno, ali moram da vam kažem da mi je nedostajalo druženje s vama i vaša energija. Volim vas - poručila je Nata posetiocima, nakon čega je nastavila u ritmu pesme "Nikotin", uz koju je zaplakala.

Publika je uglas s njom pevala pesmu dok su se novosadskoj Barbici slivale suze niz lice, a kada se završila pesma, ona je pokušala da ublaži emocije rečima:

- Molim vas isključite ventilator i ovako se borim sa suzama u očima.

Natine reči koje je izgovorila drhtavim glasom publika je ispratila ovacijama, a druženje uz njene hitove potrajao je do ranih jutarnjih sati. Bekvalčeva je sve vreme blistala u izazovnoj crnoj haljini, koja je odlično naglašavala sve njene atribute, a ona je i posle višemesečne pauze i pakla kroz koji je prošla još jednom dokazala zašto nosi epitet jedne od najvećih zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading