Slavica nije mogla da zaustavi suze: LJUBO, TI SI JEDNO ČUDO!

Autor:

Zabava

16.06.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji takmičar u drugoj polufinalnoj emisiji najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice" bio je Ljuba Stanković. On je definitivno bio miljenik svih tokom ove sezone, a večeras se predstavio pesmom "Sve je laž" Dina Merlina.

Foto: printscreen/youtube.com
Ljuba Stanković

Na Ljubinu izvedbu bi sigurno bio ponosan i sam Merlin, a da je još jednom kupio sve svojim ponašanjem na sceni govore i komentari žirija koji nisu štedeli komplimente na njegov račun, a Slavica nije mogla da zaustavi suze!

- Ljubav je jednako Ljuba. Mi verujemo u Ljubu jer on je sve i navijamo iz sveg srca za tebe, ti si jedna radost, raduješ mi dušu - rekla je Jelena.

Foto: printscreen/youtube.com
Slavica Ćukteraš

- Doživljaj uživo se ne može opisati. Kada sam na kraju videla kako se bacio ka tebi, tu je bio vrhunac, tu sam morala suzu da pustim. Ljubo, ti si jedno čudo. Ti si toliko mali a toliko lepo pevaš da bih te ja usvojila. Budiš najlepše emocije! - rekla je Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading