EMINA POSTALA MILIONERKA!

Autor:

Zabava

09.06.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod koji je obeležio početak ove godine, svakako je između pevačice Emine Jahović i njenog, sada već bivšeg supruga, turskog pevača Mustafe Sandala koji je definitivno okončan 6. juna posle 10 godina braka.

Foto: instagram.com/eminajahovic
Razvod iz snova... Emina i Mustafa

Emina i Mustafa objavili su da se razvode u februaru, a njihova brakorazvodna parnica završena je juče. Kako pišu turski mediji Emina je veoma dobro prošla budući da joj je Mustafa ostavio veliki broj nekretnina, kao i da je odlučio da na ime alimentacije za sinove Jamana i javuza plaća ozbiljnu svotu novca. A da sve bude intetresantnije, sam proces razvoda trajao je samo 15 minuta, jer su se Jahovićeva i Sandal o svemu unapred dogovorili:

 

 

Kavustuk?❤️? #uncoditionallove #belgrade #myboys

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jul 8, 2016 at 10:03am PDT

 

Emina i Mustafa odlučili su da prodaju kuću u Istanbulu, a pevač će od prodaje ove vile Emini dati dva miliona evra, do tada pevačica će sa sinovima živeti u njoj, navodi izvor iz Turske:

 - Agenti za nekretnine procenjuju da će Sandal kuću prodati za minimum tri miliona evra, posebno jer su u poslednjih nekoliko godina uložili u renoviranje oko 700.000 evra. Ukoliko se uzme u obzir da su njihovu vilu pikirale i brojne svetske zvezde poput Bekamovih, Glorije Estefan, Roberta de Nira, veruje se da je cena nekretnine skočila. U svakom slučaju, ukoliko je proda i za najnižu ponuđenu cenu, Emini ide dva miliona evra na račun.

 

 

Have a look? #bravodondurma #comercial #funny

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jun 13, 2016 at 2:59am PDT

 

Osim dva miliona evra za vilu u Istanbulu, Emina će od Mustafe dobiti i kuću u Beogradu u vrednosti do 250.000 evra. Na ime alimentacije za sinove Jamana i Javuza, Sandal će uplaćivati 2.800 evra, kao i dodatnih 950 evra mesečno. On će 11.300 evra na godišnjem nivou izdvajati za njihov odmor i snosiće sve troškove školovanja njihovih sinova. Sandal je odlučio i da Emini kupi automobil u vrednosti do 50.000 evra, kao i da će ona tri meseca godišnje da koristi njegovu jahtu. U brakorazvodnom ugovoru, kako prenose turski mediji, navedeno je i da ako se Emina ponovo uda i porodi, on za to dete neće plaćati alimentaciju. A ukoliko se Emini poveća zarada u kozmetičkoj kući u kojoj su oboje vlasnici, alimentacija koju Mustafa uplaćuje deci će se umanjiti. 

Povodom razvoda, Emina i Mustafa su pre tri dana dali i saopštenje u kom mole medije i javnost da poštuju njihovu odluku o ćutanju na temu prekida njihovog braka:

- Od danas, zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje umnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se ubuduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja, da zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno

 

 

Missing summer ☀️☺️? #life #love

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Feb 7, 2018 at 2:30am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading