Lukasa i Pavlovićevu zbližila prva saradnja: Ljubav nas je spojila!

Zabava

07.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović i Aca Lukas uzdrmali su javnost kada su se na naslovnici jednog nedeljnika pojavili zagrljeni!

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jun 5, 2018 at 12:37pm PDT

Naime, folkeri su zajedničkim intervjuom i provokativnim fotografijama u nedeljniku Stori bombastično najavili svoju prvu saradnju i intrigantni spot sa filmskom pričom, koji su snimili za duetsku pesmu "Kidaš me". Oboje tvrde da su nakon ove saradnje ostali potpuno zbunjeni po pitanju emocija, iako su se od prvog susreta prepoznali kao srodne duše i godinama gradili odnos pun poštovanja i razumevanja, pa ne isključuju mogućnost da njihovo prijateljstvo preraste u iskrenu ljubav.

- Aca važi za velikog zavodnika i muškarca koji je san mnogih žena u našem regionu, baš zbog toga što je tako specifičan, hrabar i ima posebnu energiju i harizmu, nisam sigurna kako će se naš odnos razvijati - priznala je Milica za Stori, s čim se i Lukas složio:

- Nikad se ne zna u kom smeru će se odnos dvoje ljudi razvijati. Nekada sretnete osobu i odmah se dese varnice, a nekada je neko godinama pored vas i posmatrate ga kao prijatelja, a onda se nešto dogodi i ljubav se rodi.

Foto: printscreen/Story
Aca i Milica

Kolika je Pavlovićka srećnica pokazuje i činjenica da se Aleksandar Vuksanović, uprkos maltene svakodnevnim ponudama za saradnju, posle dueta sa najvećim folk i pop zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, odlučio baš za nju.

- Ponude za saradnju kao što je bila ova često dobijam, ali sada sam pristao samo zbog Milice. Mislim da to najbolje govori o tome koliko je cenim i poštujem. Naš odnos je nakon ovog dueta postao prisniji, ali ja sam i ranije voleo Milicu i podržavao sve što ona radi - pohvalio je pevač svoju partnerku iz spota, a ona je zaključila da je takvom šarmeru teško odoleti:

- Hrabar je, šarmantan, zabavan, ostvaren i misteriozan, pa nisu tek tako sve te žene toliko lude za njim. Veliki je izazov osvojiti ga i zadržati pored sebe.

Kontaktirali smo s Lukasom, koji je i za Srpski telegraf potvrdio da su mu uzburkane emocije.

- Milica je lepa, zgodna, pametna i prija mi. Nemam šta više da dodam od toga što ste već pročitali u intrevjuu koji sam dao - poručio je Aca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading