Evo šta Đaniju nude koleginice da bi uspele u karijeri!

Autor: pink.rs

Zabava

06.06.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani na estradnoj je sceni duže od dve decenije. U braku je 22 godine, a među pevačima važi za jednog od omiljenih kolega.

 

Idemo na Pivo u Semendriu????????????

A post shared by Djani (@djanimusic) on Jan 10, 2018 at 9:32pm PST

Kako su on i supruga Slađa toliko dugo zajedno, on pored nje ima potpunu slobodu za sve što voli da radi, a i za piće, jer je poznato da je njegov uživalac.

- Posle 22 godine braka, nasmejem se kada neko kaže da mi Slađa zabranjuje nešto. Gunđa ona povremeno, nije da nije, ali jasno joj je da sa nekim stvarima neću prestati makar se zgrade oko mene rušile. Mogu da se potrudim da joj bar prividno ne kidam živce, što neretko i radim, ali svesna je ona šta meni čaša predstavlja, kao i da u tome ne postoji ništa toliko loše. Čak mi u neku ruku bude i milo što gunđa i bombarduje me tim svojim stavovima. Zamisli da imam ženu koju boli du*e za moje zdravlje - rekao je Đani.

On je priznao i da je varao svoju suprugu, ali da nijedna ne bi mogla da zameni njegovu venčanu suprugu.

 

Moje sve familijo moja???❤️?????‍❤️‍???

A post shared by Djani (@djanimusic) on Dec 18, 2017 at 5:25pm PST

- Slađa Trajković je jedina žena koju sam voleo i koju volim otkad postojim. Naravno, muškarac sam, varao sam, muljao, lagao. Koji Balkanac nije? Znam da mi ona to ne bi oprostila da u svakom trenutku nije znala da je nikada nisam prevario srcem i da nikada nisam bio zaljubljen u drugu ženu. Sedam žena u danu da imam, nijedna me ne bi emotivno pomerila - izjavio je folker.

Đani je imao i seksualne ponude od svojih koleginica, o čemu je Slađa obaveštena.

- Kako da ne. To se u ovim krugovima neretko događa. Žene nude sebe kada im nestanu sve druge opcije da uspeju u ovom poslu. Nije mi dala žena da te koleginice ispoštujem, inače bih rado pomogao - rekao je on kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading