SVE ZBOG NARKOTIKA: Milić Vukašinović otkrio zašto je njegova ćerka ISEKLA VENE!

Autor: Blic.rs

Zabava

02.06.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića (68), presekla vene danas je odjeknula Srbijom, ali i Bosnom i Hercegovinom gde ona živi.

RepublikaFoto: youtube.com/PINKBHCompany
Očajan zbog ćerkinog stanja... Milić Vukašinović

Ovim povodom oglasio se i njen otac koji je otkrio strašnu životnu priču svoje ćerke:

- Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga - izjavio je proslavljeni roker.

RepublikaFoto: facebook.com/Maja Avibegović
Imala je krizu... Maja Avdibegović

Vukašinović je otkrio i uzrok zbog koge se Maja odlučila na ovakav potez:

- Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću videti šta se dešava. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading