Spektakularni koncert "Crvene jabuke" u Sremskoj Mitrovici

Autor: Narcisa BOŽIĆ

Zabava

26.05.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvucima jednog od svojih najvećih hitova "Bježi kišo s prozora" rok-bend "Crvena jabuka" sinoć je pred prepunim Trgom Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici održao spektakularni koncert za pamćenje.

RepublikaFoto: Vesna Belić

Nakon vatrometa na glavnom gradskom trgu sinoć posle 21 sat Mitrovčane i goste iz svih krajeva Srbije, učesnike "Sportskih igara mladih" pozdravio je sa bine Dražen Žerić-Žera, popularni frontmen "Crvene jabuke", koja više od 30 godina žari i pali prostorima eks-Jugoslavije.

- Dobro veče Mitrovice - uzviknuo je Žera, dočekan ovacijama oduševljene publike.

RepublikaFoto: Vesna Belić

Zatim su usledili nezaboravni hitovi, nepregledan niz omiljenih pesama, počev od 1986. godine pa do danas.

Sjajno usviran bend i neumorni frontmen "Crvene jabuke" oduševili su mitrovačku publiku, koja je pevala, igrala i skandirala na prepunom trgu, gradskom parku i okolnim kafićima.

Ređao se nepregledan niz hitova: "Bježi kišo s prozora", "To mi radi", "Dirlija", "Nekako s proleća", "Odnela je sve niz rijeku", "Tugo, nesrećo", "Volio bih da si tu", "Sa tvojih usana", "Da nije ljubavi", "Tamo gde ljubav počinje".

RepublikaFoto: Vesna Belić

Nakon dvoipočasovnog koncerta i pozdrava sa bine Mitrovčani nisu hteli da napuste trg, te su glasnim skandiranjem dva puta pozivali svoje ljubimce da se vrate na binu i na bis odviraju još nekoliko pesama za pamćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading