Marija: Ne plašite se da budete drugačiji!

Autor: D.Janković - S.Stojanov

Zabava

26.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović, koja je u četvrtak napunila Štark arenu, pesmu "Ja volim svoj greh" posvetila je svima koji su različiti, kao što je i ona sama.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Marija Šerifović

 S obzirom na to da se ta kompozicija pojavila u vreme kada je evrovizijska pobednica u autobiografskom dokumentarcu govorila o svom seksualnom opredeljenju očito je i ovaj veliki spektakl iskoristila da podrži LGBT populaciju.

Marija: Savršeno me zabole ku*ac šta ko misli, to i vama savetujem

- Ja se razlikujem od drugih, nije mi to uvek donelo nešto dobro. Ali ne treba se toga plašiti. Za sve one koji su drugačiji jedna pesma koja mi je posebno draga. Savršeno me zabole ku*ac šta ko misli, to i vama savetujem - poručila je Marija u prepunoj Areni, što je propraćeno vrištanjem publike.

Šerifovićka je napravila još jedan nesvakidašnji gest kada je pripadnike sedme sile pozvala da joj se pridruže na sceni.

- Ovo će vas sve izenaditi, pozivam novinare da mi se pridruže na sceni da vide kakav je osećaj biti na bini, oni su me pratili svih ovih meseci i hvala im na tome - naglasila je Marija.

Brojne kolege koje su je bodrile iz VIP loža na kraju spektakla pevačica je okupila i na afterpartiju u "Kraun plazi", gde su uz pesmu ostali do ranih jutarnjih časova. Deo atmosfere gde se vidi kako uživa sa Adilom Maksutovićem, Lepom Brenom i klavijaturistom Sašom Nikolićem, Marija je podelila i sa pratiocima na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading