CECA JE U SPOTU IMALA TIGRA, a popularni reper otišao korak dalje i UKROTIO MEDVEDA!

Autor:

Zabava

21.05.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, vlasnik je brojnih hitova koji imaju višemilionske preglede na Jutjubu, a sada, pred leto, objavio je novu pesmu "1000 evra" koja je nešto potpuno drugačije od svega što je do sada radio.

Foto: youtube.com/Svetlana Ceca Raznatovic
Nije jedina ukrotila zver... Ceca
RepublikaFoto: youtube.com/Two Louder TV
Sa medvedom u spotu... Gazda Paja

Nakon pesme "Čke beogradske" koja ga je proslavila i numere "Iz inata", jedne od najslušanijih pesama na radio stanicama, Gazda Paja je sve koji vole njegovu muziku obradovao novom pesmom "1000 evra", koja će sasvim sigurno biti pravi letnji hit, s obzirom na to da za 24 časa ima skoro 200.000 pregleda i nalazi se na devetom mestu u trending kategoriji na Jutjubu u Srbiji.

Osim što je pesma drugačija od Pajinih prethodnih hitova, publici će posebno biti zanimljiv spot, ako se uzme u obzir da glavnu ulogu, osim repera, nemaju atraktivne devojke na koje su navikli, već medved!

RepublikaFoto: youtube.com/Two Louder TV
Vraća se s novom pesmom... Gazda Paja

 - S obzirom da ja kao svaki prosečan Balkanac volim da se petljam u sve, tako sam i ideju za spot, zajedno sa mojim timom i u koordinaciji sa ekipom iza koje stoji režiser David Ljubenović, uspeo da realizujem. Scene sa medvedom su bile najzabavnije. Veče pred snimanje nisam uopšte spavao jer sam morao da u glavi sebe nateram da budem potpuno opušten i prirodan kada sam pored njega.  Posle su mi pričali da sam izgledao kao da sam  ceo život proveo sa njim. Snimanje ovog spota je jedno neopisivo iskustvo  koje nikad neću zaboraviti - priča Gazda Paja o iskustvu snimanja spota sa medvedom.

RepublikaFoto: Promo foto
Pojavio se kod Amidžića... Gazda Paja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading