LEONU PRETE SMRĆU: Evo i zašto!

Autor:

Zabava

21.05.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Stefan Dimitijević Leon oglasio se nakon skandala o kome su svi pričali!

 

Leon is in D house Team Trending ??? #leon #teamtrending #training

A post shared by ▶️ LEON - NOEL ◀️ (@leon_music1) on Apr 26, 2018 at 11:32am PDT

Pevač Stefan Dimitrijević Leon pre nekoliko dana na Jutjubu je objavio video snimak na kome sa prijateljem  baca psa što je odmah naišlo na osudu javnosti. S obzirom na to da su mnogi osudili pevača i naveli da je reč o zlostavljanju životinje, Leonov tim se oglasio i demantovao ove navode.

- Ovom prilikom obraćamo se javnosti povodom slučaja navodnog zlostavljanja životinja u vili u kojoj živimo i radimo, a koje je, kako se navodi, počinio Stefan Dimitrijević Leon sa svojim drugom, Crnim, nad Tesom, našom ljubimicom. Ovaj slučaj izazvao je salve negativnih komentara i ogroman odijum u javnosti, a kako čitav slučaj pokazuje sve znake da se otrgnuo kontroli, osećamo da je naša obaveza da reagujemo.

 

Kako vrtis to? Alal vera! #leon #devito #alalvera #rooftop #trap

A post shared by ▶️ LEON - NOEL ◀️ (@leon_music1) on Apr 8, 2018 at 3:20am PDT

- Prvo što mora biti rečeno jeste da je Tesa, naš ljubimac, deo naše porodice: živi s nama u vili, s nama jede, s nama spava, svuda ide sa nama, i tu jednostavno nema prostora za diskusiju. Mi svoje ljubimce volimo najviše i pazimo najnežnije na svetu.

- Naredna činjenica na kojoj insistiramo jeste da, iako se sporni snimak možda može tumačiti na različite načine, Tesa ni u jednom trenutku - ni tokom klipa, niti ikada van njega - nije bila dovedena u opasnost ili na bilo koji način povređena.

Na snimku Crni baca svog psa na krevet sa dušekom od memorijske pene od 8 cm, pri čemu nije postojala ni najmanja šansa da se Tesa povredi. To se na snimku ne vidi, i ovom prilikom izražavamo žaljenje što klip nije izmontiran pažljivije, tako da se pokaže bez sumnje da je sve u redu i tako izbegne smeštanje čitavog slučaja u potpuno neprimeren kontekst. Iz naše perspektive, međutim, nije delovalo da će jedan bezazlen klip izazvati takvu lavinu negativnih komentara koji su čist odraz govora mržnje, pozivajući na nasilje, pa čak i smrt momaka koji su se, potpuno bez krivice, našli u centru jednog nepotrebnog, isforsiranog, ali pre svega ružnog skandala. Igranje sa psom koji se voli i o kome se danonoćno vodi briga - uz izvinjenje što sam snimak možda nije pažljivije domišljen - ne bi smelo da dovede do komentara poput "Želim ti da umreš u najgorim mukama", pa sve do "Ubićemo te peder*ino".

Ovakve pretnje smatramo necivilizovanim, užasavajućim, ali, prevashodno - veoma opasnim, i apelujemo na sve učesnike na smirenje situacije. Uveravamo sve zainteresovane za ovaj slučaj da je Tesa dobro i vesela, kao i uvek, te nema nikakve potrebe za eskalacijom i daljim sukobima - navodi se u saopštenju. Inače, pas ima svoj profil, te tako svi mogu da se uvere da je dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading