Karleuša za pet dana pukla 10.000 EVRA!

Autor: Z. S. RADULOVIĆ - D. LUKIĆ

Zabava

21.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je sa svojim suprugom Duškom Tošićem i ćerkama u Tursku, a odsela je u jednom od najluksuznijih kompleksa hotela gde jedna noć košta i do 1.500 evra. Naime, "mala od skandala" provešće pet dana u popularnom letovalištu "Regnum Karya Golf & spa resort", koje važi za pravi biser Antalije i jedno je od napopularnijih destinacija u ovoj oblasti, a stalni gosti hotela su šeici koji se na ovom mestu baškare tokom cele godine.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Jelena i Duško su za samo pet dana na ovoj lokaciji iskeširali oko 10.000 evra, s obzirom na to da soba u ovom hotelu košta vrtoglavih 1.500 evra, a oni su sa sobom poveli i dve dadilje za koje su imali dodatnu doplatu. Apartmani poseduju raskošne krevete i široke balkone sa kojih se pogled pruža sve do peskovitih plaža i mora. U okviru kompleksa postoji veliki broj hedonističkih ponuda koje podrazumevaju razne tretmane za opuštanje. Najbolji kuvari gostima su stalno na raspolaganju. Pripremaju se najkvalitetniji obroci, lokalni specijaliteti, ali i svetski, poput sušija koji se servira i za doručak - rekao je naš izvor blizak pevačici i dodao da zbog Tošićevih obaveza sa reprezentacijom ne mogu duže da uživaju u ovom raju na zemlji.

Inače, da ne časi časa, nego planira da iskoristi svaki trenutak makar i kratkog odmora s porodicom, Jelena je pokazala i time što je odmah po dolasku u Antaliju objavila nekoliko priča na svom Instagram profilu. Na snimcima se vidi hotelska soba u kojoj se smestila i prelep pogled na bazen, baš kako je opisao i naš sagovorinik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading