Rasta otkrio kako mala Tara reaguje kada čuje njegovu muziku!

Autor:

Zabava

18.05.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta dugo je pripremao album pod nazivom "Don Regaton", a zatim je juče za prijatelje, kolege i pripadnike sedme sile održao promociju. On je u emisiji "Premijera" otkrio da je baš na dan promocije uspeo je da pobedi u borbi protiv saradnika i prijatelja, koji mu je, kako se priča, ukrao oko 400 hiljada evra sa računa.

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Mar 9, 2018 at 3:55pm PST

- Imali smo te neke teškoće sa bivšim saradnicima, sa tom firmom iz Amerike sa kojom smo bili vezani. Međutim, uspeli smo konačno da pravno sve to razrešimo. Na kraju krajeva, nije ta Amerika toliko premoćna, kako to naši tvrde. Pravni sistem svugde funkcioniše i on je kao takav isključiv. Danas smo dobili svoju pravdu i spremni smo da slavimo - rekao je Rasta.

Na promociji albuma Đuriću je najveća podrška bila supruga Ana Nikolić, a reper je pred premijernim kamerama otkrio i da li devetomesečnoj ćerkici pušta svoje pesme.

- Iskreno, ne puštamo joj moje pesme, ali kažu mi ove žene neke što je čuvaju da kad na tv-u krene pesma, da baš reaguje. Ali trudim se da je držim što dalje od toga - iskren je bio Rasta. 

Stefan Đurić Rasta će 15. septembra napraviti koncert u beogradskoj "Štark Areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading