DANICA MAKSIMOVIĆ BILA ŽRTVA NASILJA!

Autor:

Zabava

18.05.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danica Maksimović poznata je i kao veoma stroga kada se nađe u ulozi člana žirija nekog šou programa, a po svemu sudeći takva je i u privatnom životu.

 

 

Maksimovićeva je, naime, i veoma pravedna te je na temu kako sprečiti nasilje u porodici, naročito nad decom i ženama prizanala postoji samo jedna način, ali da ni ona sama ne bi volela da do toga dođe.

- Ja ne znam kako to može da se reši. Jedino da se, ne daj Bože, uvede, ne daj Bože kažem, zato što ne bih volela da se tako rešavaju stvari, da se uvede smrtna kazna. Pa da se onda preispitaju svi oni koji pomisle da ženu maltretiraju, svoju porodicu, decu - izjavila je glumica.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Iza sebe ostavila teško razdoblje... Danica Maksimović

Danica je dodala da je i psihičko nasilje veoma zastupljeno i podjednako traumatično i da je ovako nešto i doživela.

- Znate, ne mora to da bude fizičko nasilje samo, to može da bude i verbalno nasilje. Ali čovek se bori, morate da se borite, morate da se edukujete. Morate sebe da stavljate u situacije da razmišljate pozitivno, da izlazite iz tih nemogućih situacija. Morala sam i ja da izađem iz toga, to je odluka - tvrdi Danica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading