Suzana ne može da preboli ubijenu pevačicu: JELENA MI JE BILA KAO ĆERKA!

Autor:

Zabava

07.05.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga direktora "Granda" Saše Popovića Suzana Jovanović otkrila je da joj je ubijena pevačica Jelena Marjanović bila kao ćerka i kako ju je poput njene dece od milošte zvala majko.

Foto: youtube.com/printscreen/Iz Profila Tv Grand
Suzana Jovanović

Takođe, njih dve nisu bile vezane samo prijateljskim odnosima, već su i sarađivale i na muzičkom planu, iz čega je stvorena pesma "Amajlija", za koju Suzana smatra da joj je Jeca ostavila da je čuva nakon što je ona napustila ovaj svet.

- Toliko mi je teško. Ja sam Jelenu doživljavala kao svoje dete. Kao moju Aleksandru i mog Danijela. Ja nju nisam razdvajala od svoje dece, čak me je zvala majko, onako od milošte. Jeca, pokojna, potresem se uvek kad se setim nje ili kada pričam o njoj. Nikada neću zaboraviti dan kada me je zvala da mi kaže da je namenila pesmu za mene - Suzana se umalo rasplakala pred kamerama "Glamura" na Hepi TV dok se prisećala svirepo ubijene Jelene i sa suzama u očima otkrila do sada nepoznate detalje:

- Bilo je Bogojavljanje kada me je zvala. Ja sam joj rekla: "Jeco, pesma je za tebe." Rekla mi je "Amajlija" je tvoja, moraš da je otpevaš. Zaista mi je teško da pričam o njoj. Kao da je rekla: "Ostavljam ti amajliju da čuva tebe i tvoju porodicu", sva se naježim kada pomislim na to. Da bezbrižno grabiš i koračaš u ovom ludom životu, da se ne okrećeš iza sebe, da se ne obazireš na ljude koji imaju loše misli. Mislim da je jako veliki greh što je ona tako završila. Mnogo je volela pesmu, estradu i muziku. Tek je bila na pragu velike karijere - završava Suzana.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Inače, Marjanovićeva, pored pevanja, bavila se i komponovanjem pesama sa suprugom Zoranom, pa je tako iz njihove zajedničke muzičke kuhinje nastala i pomenuta pesma "Amajlija".

Iako je Zoran smatrao da ta pesma treba da ode Jeci ne bi li je vratila na estradno nebo, ona je otpevala demo-snimak i odmah je imala viziju da numeru treba da peva gazdarica "Granda", sa kojom je bila dugogodišnja prijateljica. Folkerka je nakon što je čula demo-snimak sa Jeleninim glasom odmah osetila emociju i bez razmišljanja je prihvatila da je snimi.

Promocija singla bila je u maju 2015. godine, a Jelena je nastradala godinu dana kasnije 1. aprila 2016.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading