JOVANA I ŽELJKO KUPILI VILU OD Miškovićeve i Karića za 2,5 miliona evra!

Autor: Informer

Zabava

07.05.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati bračni par Jovana i Željko Joksimović izgleda su se pošteno "oparili" jer su pazarili vilu na Senjaku od bračnog para Ivane Mišković i Gorana Karića za 2,5 miliona evra.

RepublikaFoto: informer
Novi dom Jovane i Željka Joksimović

Joksimovići već godinama žive u stanu na Vračaru koji je u Željkovom vlasništvu još pre nego što se oženio Jovanom. A sada, s obzirom na to da im se porodica proširila, odlučili su da kupe kuću što je otkrio dobro obavešten izvor.

Foto: informer
Dnevni boravak u kom će uživati poznati bračni par...

- Vile na Senjaku su uvek na ceni, a ova je među najskupljim i najluksuznijim. Ima više od 20 ari placa, što je ogromna površina za Senjak, a kuća je urađena i opremljena po najvišim standardima. Realno, Ivana i Goran su mogli još veće pare da uzmu za ovu vilu, ali su odlučili da je prodaju Jovani i Željku jer su dobri prijatelji. joksimovići su dugo maštali da imaju kuću sa dvorištem za decu, a kada se Jovana porodila definitivno su shvatili da im je potreban veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvek sviđala, a kada su čuli da je prodaju, odmah su poželeli da je kupe... - tvrdi izvor za "Informer". 

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Proslavili useljenje... Jovana i Željko
Foto: informer
U spavaćoj sobi još su fotografije Ivane Mišković i Gorana Karića

S obzirom na to da su Ana i Srna još male, za sada će se u prostranom dvorištu igrati samo Kosta, a veći prostor im je bio potreban jer su želeli i posebnu sobu za Željkovu ćerku iz prvog braka, Minu. Jovana i Željko su već proslavili useljenje prošle nedelje, kada su organizovali malo slavlje za članove familije i prijatelje. A koliko je kuća komforna, najbolje svedoči dobro obavešteni izvor kao i fotografije vile:

 

Great time with our friends #weedingtime #cannes #southoffrance #loveisintheair

A post shared by Goran S. Karic (@karicgoran) on Jul 3, 2016 at 4:00am PDT

- Imaju divan bazen, ali i veliko dečije igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama i drugim detaljima za mališane. Željko planira u jednom delu kuće da napravi svoj studio kako bi mogao da radi i od kuće, kao da je ova vila baš za njihove potrebe - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading