Emina: Dve godine sam patila zbog Mustafe!

Autor: D. L.

Zabava

28.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović otkrila je da je strašno patila poslednje dve godine braka, zbog čega je odlučila da se razvede od supruga Mustafe Sandala.

 

✌?#beforeshooting #belgradevibes #nemanjahairstyle

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 21, 2018 at 4:25am PDT

Naime, pop zvezda tvrdi da nije pogrešila u donošenju odluka koje se tiču razvoda braka, kao i da bi bilo mnogo strašnije da je probleme gurala pod tepih i pravila se da je sve u redu.

Jahovićka: Gde nema sreće, svi putevi vode u bolest, depresiju i tugu

- Iza mene su dve godine tihe patnje i hodanja po žici. Nekako sam zamišljala da stojim na steni: ispred mene je bila reka, a iza mene ambis. Ako krenem nazad, pašću, a ako krenem napred, možda i uspem da preskočim reku. Nisam bila srećna, a gde nema sreće, svi putevi vode u bolest, depresiju i tugu. Umem da trpim, ali to više nisam mogla ni želela. Zato sam se usudila da kažem kraj - izjavila je pevačica za magazin Hello. Jahovićka je objasnila da je nestala ljubav između nje i njenog supruga, te da nije želela da gura njihov brak napred na silu.

 

Günaydınlar:)

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on Nov 6, 2017 at 11:39pm PST

- Živim za ljubav i ne bih mogla da ostanem u odnosu u kom je nema. Ni Mustafa ni ja nismo želeli da dođemo u tu situaciju. Isključivo zbog toga smo se i razišli - rekla je pevačica. Inače, Emina trenutno uživa u plodovima svog rada i zadovoljna je reakcijama na njen novi album "Dalje". Dokaz da je pogodila ukus publike su milionski pregledi koje broje njene pesme na Jutjub kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading