EMINA PONOVO O RAZVODU: Uvek sam morala više da se TRUDIM OKO SVEGA!

Autor:

Zabava

27.04.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović u februaru je objavila da se razvodi od svog supruga Mustafe Sandala, turskog pevača, a tada je izjavila da o tome više neće pričati. Međutim, izgleda da se predomislila i ponovo za javnost ispričala koliko joj je bilo teško da se odluči na razvod.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Ostaće prijatelji... Emina i Mustafa

-  Nije lako, meni je inače život težak. Koliko god izgledalo to ljudima kao da sve ide po loju, ja sam uvek morala više da se trudim oko svega. Dosta sam se istrošila u poslednje vreme i profesionalno i privatno. Prebrodiće se to nekako. Ja sam, što se emocija tiče, čista i sad sam ponosna što sam skupila hrabost i snagu - izjavila je Jahovićka. 

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Nije joj lako... Emina

Emina je dodala da se nije mnogo toga promenilo, osim činjenice da nema supruga, ali da će sa turskim pevačem uvek biti prijatelj:

- Ništa se neće promeniti zbog toga što nemam muža. Ne smatram da se porodica srušila, ja ću sa Mustafom biti uvek prijatelj, jer on je dobar čovek - izjavila je Emina.

 

Mama’s back home?#realtreasure

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 22, 2018 at 12:12pm PDT

Pevačicu su turski mediji, kada je obelodanila da je došlo do razvoda, veoma osuđivali, a o njoj su pisali kao o preljubnici i ženi koja je trošila mnogo novca kojoj će Mustafa oduzeti decu. Međutim, srpska pevačica poreklom iz Novog Pazara je sve to stojički podnela i nije preterano demantovala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading