Luka: Severina i Emina su bolje ribe od Nataše!

Autor:

Zabava

27.04.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je pretrpela brojna poniženja od svog još uvek zakonitog supruga Luke Lazukića, pevačica Nataša Bekvalac je, pored ostalog, stalno slušala kako je muž upoređuje sa drugim pevačicama govoreći da su njene koleginice Severina Kojić i Emina Jahović mnogo bolje ribe od nje! Naime, kako Srpski telegraf saznane, Lazukić bi Nataši govorio da je neuspešna u poslu i da zarađuje smešne sume novca u odnosu na njene pojedine koleginice jer je znao koliko je te reči povređuju.

RepublikaFoto: Republika
Luka Lazukić

- Kad god bi ušao u konflikt sa Natašom, Luka bi vređao i omalovažavao njenu profesionalnu karijeru. Kada hoće da je povredi, onda krene da joj priča kako pevačice poput Severine i Emine zarađuju mnogo više novca od nje, da su bolje ribe i veće zvezde. Nije se ustručavao da je blati ni kada bi bili u nečijem društvu, pa ju je kroz šalu ponižavao, ali se Nataša nije obazirala na njegove ružne prozivke, već ih je stoički trpela - priča naš dobro obavešten izvor.

Lazukić nikako nije mogao da se pomiri s tim da Bekvalčeva ima puno muških saradnika

S obzirom na to koliko hitova ima iza sebe, Bekvalčeva nijednog trenutka nije primila k srcu njegove ružne opaske, ali joj je i te kako krivo zbog toga što je na takav način poredi sa koleginicama.

- Nataši je žao što Luka na sva usta govori ružno o njenoj karijeri. On nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je Nataša u stalnom kontaktu sa svojim saradnicima, a s obzirom na to da radi sa puno muškaraca, uvek je sumnjao u njenu vernost prema njemu. Ona je svesna koliko ulaže u pesme, a gotovo svaka je hit. Boli je to što zna koliko je ostale kolege cene i podržavaju, ali on ne prestaje da iznosi neistine na svakom koraku - zaključuje naš izvor.

Inače, uvrede na konto njene pevačke karijere samo su neke u nizu s obzirom na to da je pevačica doskora konstantno prolazila kroz razna psihička i fizička maltretiranja od Lazukića, što je i potvrdila na nedavnom saslušanju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading