Lazukić je LJUBIO i OVU S*KSI CICU!

Autor: informer.rs

Zabava

26.04.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakoniti muž Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, i pre pevačice šetao je samo najbolje cice. Njegovom šarmu nije odolela ni atraktivna voditeljka Nina Seničar.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka Lazukić

On se svojim zavodničkim sposobnostima hvalio dok je Nataša bila trudna, pa je slušala kako u društvu priča da je bio "sa svim najboljim ribama u gradu".

Tada je pisao kako mu "devojke padaju pod noge", da "može da ima koju poželi" i prepričavao kako se sa Ninom provodio po Hrvatskoj.

 

 

- Luka je pred jedan Natašin nastup u većem društvu počeo da se hvali svojim "trofejima". Popio je nekoliko viskija, pa mu se razvezao jezik. Govorio je kako je "spavao sa najlepšim ženama ovog grada" i to sve pred trudnom ženom. Na Natašinom licu se videlo da joj ta tema nije prijatna, ali on nije mario za to - priča izvor blizak paru.

Natašu je, kako on dalje priča, to hvalisanje veoma pogodilo, pa su te noći imali žučnu raspravu.

- On je zbog toga spakovao kofere i hteo da je napusti, iako je bila u drugom stanju. Bila je u šoku šta je sve on ispričao pred drugima i pitala ga zašto ima potrebu da je ponižava i priča okolo sa kim je sve spavao. Rekla mu je da ne želi da sluša šta je on radio pre nje i kako bi bilo njemu da ona krene da priča o bivšim momcima - otkriva izvor.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

Lazukića je, navodno, ta rečenica toliko iznervirala da je počeo da urla na nju. 

- Luka se izbezumio i na sam pomen Natašinih bivših momaka, pa joj je rekao: "Ćuti ti k**vetino jedna. Ko zna sa kim si sve bila. Ti ćeš meni nešto da kažeš" - prepričao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading