ISPRAĆAJ SRPSKIH PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJU! Olivera: Uvek ćemo učestvovati na ovom takmičenju!

Zabava

26.04.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma Evrovizije 2018. održaće se ove godine od 8. do 12. maja u Lisabonu, a srpski predstavnici ovoga puta biće sastav Sanja Ilić i "Balkanika". Ovim povodom u zgradi Radio Televizije Srbije upriličen je ispraćaj našim predstavnicima na ovo prestižno takmičenje, na kom učestvuje oko 40 zemalja, i koje prati blizu 300 milona ljudi širom sveta.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ispratila srpske predstavnike na Evroviziju... Olivera Kovačević

Ovim povodom medijima se najpre obratila Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a i, između ostalog kazala:

- Mi nećemo odustajati od takmičenja na Evroviziji, to je stav naše kuće. Nećemo sami sebe isključivati iz velikog sveta, nego ćemo sa resursima kojima raspolažemo učiniti sve da imamo predstavnike koji će na najbolji način predstavljati i RTS, a pre svega našu zemlju na ovoj manifestaciji.

RepublikaFoto: instagram.com/balkanika_official
Sanja Ilić i Balkanika

Prisutnima se obratio i osnivač, ali i frontmen sastava "Balkanika", Sanja Ilić:

- Pre svega moram da kažem da se mi uklapamo u koncept RTS-a, koja proslavlja 60 godina postojanja. Moj otac je bio službenik RTS-a, ja sam dete ove televizije i drago mi je da mogu da učestvujem baš ove godine na Evroviziji kad "Balkanika" puni 18 godina postojanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading