Nata krila od Ljube da je sa Lukom na Ibici!

Autor:

Zabava

26.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac, koju je Luka Lazukić 14. aprila pretukao u njenom stanu na Dedinju, varala je bivšeg muža Ljubu Jovanovića sa njim. Pevačica je ovo priznanje dala na saslušanju u Prvom osnovnom sudu, gde je, između ostalog, iznela koliko jake emocije su je vezivale za Lazukića. Kako Srpski telegraf saznaje, ljubav pevačice i IT stručnjaka planula je na Ibici još dok je bila u braku sa Jovanovićem.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Luka i Nataša

- Nata i Luka su se prvi put sreli na Ibici u avgustu 2011. godine, kada su se slučajno upoznali na plaži. Već tada su razmenili simpatije, ali i kontakt koji su održavali neko vreme posle letovanja. On se Nataši baš dopao, ali je saznala da je u vezi, zbog čega su prekinuli kontakt. Isti su obnovili 2016, kada mu se ona obratila za uslugu oko dizajnerskih komada njene sestre Kristine - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Već nakon prvog sastanka Nata i Luka su odlepili jedno za drugim. Budući da je bila u braku sa Ljubom, Nataša je sve činila kako bi provodila vreme sa Lukom. Izmišljala je sastanke, nastupe i brojne obaveze kao izgovor Ljubi zbog odsustva od kuće. Odnos Luke i Nate je toliko bio intenzivan da su čak zajedno otputovali na Ibicu, gde su proveli pet nezaboravnih dana, a da Ljuba o tome pojma nije imao.

Kako dalje izvor navodi, nakon uživanja na Ibici Nataša je presekla i zatražila razvod od Ljube, koga je ova odluka jako pogodila. Međutim, uprkos razvodu, pevačica je vezu sa IT stručnjakom potvrdila tek posle tri meseca, što je izjavila i na sudu.

- Ja sam se u Luku zaljubila dok sam još bila u prethodnom braku. Nisam želela da ostanem u braku, a da budem zaljubljena u drugog muškarca i iz tog razloga sam se razvela, a od Luke nisam očekivala ništa niti sam ga ičim uslovila - izjavila je Nataša.

Ovim povodom kontaktirali smo i Natašinog bivšeg supruga Ljubu, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mislim sta reci

26.04.2018 12:33

Danima smo zatrpani Textovima o "Lepotici i Zveri" ,nasilje nije za opravdanje,nikada,Sta se desilo to znaju samo njih dvoje.Sud ce presuditi i osuditi ...a oni treba da budu i dalje roditelji tom detetu.