PEVAČ APELOVAO NA SVOJE FANOVE: Imam 30 lažnih profila na fejsbuku, ne odgovarajte nijednom!

Autor:

Zabava

25.04.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavjeni hrvatski kantautor Boris Novković najavio je koncert koji će u beogradskoj "Kombank dvorani" održati u septembru, a tada će svoju publiku iznenaditi novim pesmama.

RepublikaFoto: Promo foto
Upozorio fanove... Boris Novković

Novoković je na "Radiju S" predstavio novu pesmu "Moskva" čiji je autor Dušan Bačić koji je radio hitove za Severinu i Milicu Todorović. Ovoga puta je potpuno ušao u lik Borisa Novkovića:

- Dušan kao da mi je uradio psihološki profil i napisao prave reči koje bih i ja sam izabrao u pesmi. Jesam napisao mnogo svojih pesama i nisam odustao od svog kantautorskog rada, ali mi je uvek zadovljstvo da otpevam pesmu drugih autora kad nam se energije poklope, rekao je Boris.


Spot je vrlo zanimljiv, sniman je u Sloveniji, u Kranjskoj gori koja je glumila Moskvu, a jedino autentično rusko je bila prelepa plesačica.
RepublikaFoto: youtube.com/OrangeVideos
U septembu će pevati Beograđanima... Boris Novković



Pevač je želeo da apeluje na svoje obožavaoce da nikako ne odgovaraju na bilo koji profil na Fejzbuku sa njegovim imenom, jer je svih 30-ak profila lažno. Jedini pravi je Boris Novković official. Tako je sreo prijatelja iz osnovne škole koji mu je rekao da mu je bilo drago što su se ispričali na Fejzbuku, ali mu je Boris objasnio da to uopšte nije bio on.

On je najavio i koncert u septembru, gde će mu gošće biti Frajle. Deo koncerta će posvetiti ocu Đorđu Novkoviću pod simpatičnim nazivom 'Vidi šta sam ti uradio od pesme, tata', gde će očeve hitove prepevati u svom pop stilu. Obećao je i svojih 17 hitova pa kaže da obožavaocima definitivno nijedna pesma neće faliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading