NE MOŽE TAKO LAKO DA IH SE OTARASI: Edita pod ovim uslovima napušta "Ministarke"!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.04.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović donela je odluku da napusti grupu "Ministarke", a to ju je mnogo koštalo budući da je time kršila ugovor i bila primorana da plati kaznu od 100.000 evra, a dobila je i zabranu pevanja na određeno vreme.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Nija znala kakav je ugovor potpisala... Edita

Kako Edita tu cenu nije mogla da plati, ona se obratila advokatu kako bi joj pomogao da raskine ugovor sa Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem poznatim kao "Aspirinci" koji su osnivači benda "Ministarke". 

- Editi je teško pala odluka da raskine saradnju sa „aspirincima“, ubrzo su počeli i ozbiljni problemi sa zdravljem, zbog čega je ishitreno donela važne poslovne odluke. Ipak, dali su joj vremena da razmisli i dok se nije javno oglasila o napuštanju produkcije, oni nisu angažovali advokata. Ona, međutim, ni sama nije znala šta je sve bilo u ugovoru koji je potpisala sa produkcijom pre pet godina i kakve su posledice njegovog kršenja. Kad se malo bolje uputila u sve, odlučila je da još jednom razmisli koliko joj je pametno da na takav način završi saradnju - izjavio je izvor blizak pevačici i dodao da je Edita ipak shvatila pred kakvim je problemom.

- Slava i nastupi koju su joj „aspirinci“ doneli nisu mala stvar. Koliko god da je radila, Edita je dosta zarađivala na nastupima. Navikla je da živi po tim merilima. Ipak, po raskidu saradnje, došli su problemi. Tužba od 100.000 evra i zabrana pevanja koji su joj pretili nisu mala stvar. Znala je da neće moći sa tim da izađe na kraj, imala je vremena da razmisli, uzela je advokata i njen jedini zahtev bio je da karijeru nastavi van grupe, što su oni prihvatili.

A ove navode potvrdio je i Miletić, istakavši da su sa pevačicom postigli dogovor:

- Istina je! Edita više neće nastupati u bendu, već karijeru nastavlja samostalno. To je bio njen zahtev i mi smo se sa tim složili. Još nisu donete te poslednje izmene po aneksu ugovora, ali sa Editom i njenim advokatom ugovorili smo veći deo detalja u vezi sa novom saradnjom i u nekoliko tačaka jeste došlo do izmena. U svakom slučaju, o tome ćemo moći više da kažemo kada sve bude i zvanično završeno. Detalje u vezi sa izmenama i te poslednje odluke donećemo ubrzo, potrebna je potvrda sa druge strane i to je sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading