Emina o Mustafi: Sada ćemo biti najbolji prijatelji!

Autor: D. L.

Zabava

25.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović doputovala je u Beograd zbog brojnih obaveza, a odmah nakon što je sletela u srpsku prestonicu, otkrila je šta sada, nakon turbulentnog emotivnog perioda u kom je bila, oseća prema Mustafi Sandalu.

 

He thinks we're gonna take a picture but...??

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jun 20, 2017 at 10:11am PDT

Naime, bez obzira na sve priče koje kruže o njihovom razvodu, mirenju i svađama, Emina je otkrila da je sa pop pevačem u i te kako dobrim odnosima i da će posle svega ostati najbolji prijatelji.

 Jahovićka: Mustafa je pre svega dobar čovek

- Nije se porodica srušila, iako nismo više zajedno. Bićemo dobri prijatelji jer on je pre svega dobar čovek. Jedna drugarica mi je rekla: "Biraj čoveka ne za koga ćeš se udati, nego onog od koga ćeš se razvesti", ispričala je Jahovićeva za emisiju "Ekskluzivno" odmah po dolasku u Beograd. Ona je tom prilikom aludirala na činjenicu da će sa Mustafom ostati i te kako bliska, bez obzira na sve kroz šta su prošli u prethodnih godinu dana i duže. Davno je donela čvrstu odluku da se razvede od Sandala, međutim, par i dalje provodi puno vremena zajedno, bez obzira na sve što se dogodilo. Inače, Emina je nakon odluke da na brak sa turskom muzičkom zvezdom stavi tačku više puta istakla da joj je najvažnije da ona i otac njene dece nastave ravnopravno da učestvuju u odgajanju svojih sinova Jamana i Javuza, te i da su svesni koliko je to važno za njih u ovom periodu odrastanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading