NATAŠA PROMENILA BRAVU!

Autor:

Zabava

22.04.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac, koja je prošle subote završila u Urgentnom centru, a nakon toga optužila supruga Luku Lazukića da joj je naneo telesne povrede, sve njegove stvari izbacila je iz svog stana na Dedinju, a potom promenila bravu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Tražila zabranu prilaska i promenila bravu na vratima... Nataša Bekvalac

Pevačica je tražila zabranu prilaska, a njen advokat je izjavio da postoji bojazan da je on ponovo napadne te je to verovatno razlog zbog kog je pevačica promenila bravu na vratima svog stana:

- Nataša je u utorak promenila bravu na vratima stana na Dedinju. Pevačica se plaši da bi njen suprug Luka u bilo koje doba dana i noći mogao ući unutra jer ima ključeve, pa je rešila da se osigura. Pozvala je bravara, koji je završio posao za pola sata i predao joj nove ključeve, koje sada ima samo ona. Iako zbog stresa i pritiska Bekvalčeva ne može mirno da spava, bar neće strepeti od toga da li će se otac njene ćerke Katje pojaviti na vratima, bez obzira na to što ima nalog zabrane prilaska i komunikacije s njom narednih mesec dana - izjavio je izvor blizak Bekvalčevoj.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Optužila ga za napad... Nataša i Luka

Nataša je pre dva dana napustila Beograd i sa svojom ćerkom Katjom, koju je dobila pre mesec i po dana sa Lukom Lazukićem, kako se pretpostavlja otišla kod roditelja gde je njena druga ćerka Hana koju ima iz braka sa Danilom Ikodinovićem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading