PIKSIJEVA ĆERKA U RASKOŠNOJ VENČANICI: Gala venčanje u Francuskoj!

Autor:

Zabava

21.04.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje Anje Stojković, ćerke slavnog fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija, i automobiliste Igoa Valentea održano je i danas u luksuznom hotelu na jugu Francuske u gradu Antibu.

 

#anjahugo

A post shared by Benjamin Moine (@benjaminmoine) on Apr 21, 2018 at 11:20am PDT

RepublikaFoto: instagram.com
Mlada je očarala u venčanici... Anja i Igo

Anja i Igo najpre su se venčali krajem februara u jednom dvorcu u Francuskoj, a sada su napravili veliku svadbu u mondenskom letovalištu. Raskošni oltar mnoge je oduševio, a mladu je do njega dobratio otac. 

RepublikaFoto: instagram.com
Mladina mama i brat sa Anjinom i Igoovom ćerkicom Indijom Rouz

Među zvanicama su brojne javne ličnost iz Francuske, dok je iz Srbije stigao Marko Jarić, ali i Snežana Dakić koja se na profilu na instagramu pohvalila prisustvom na ovom raskošnom venčanju.

Foto: instagram.com
Snežana Dakić na venčanju Anje i Igoa

Na ovoj ceremoniji mere bezbednosti bile su pojačane, a svaki svat morao je uz sebe obavezno da ima pasoš, te niko ko nije dobio pozivnicu nije mogao da uđe:

-  Dragi gosti, kada se krećete van hotela, morate nositi svoje pasoše tokom celog vikenda. Na ulazu će biti vrlo stroga sigurnosna provera. Hvala vam na razumevanju. Vole vas Anja i Igo - glasila je poruka koju su mladenci podelili putem društvenih mreža nekoliko sati pre svadbene ceremonije, u nadi da se na venčanju ne pojave nepozvani gosti.

RepublikaFoto: instagram.com
Mlada je blistala... Anja i Dragan Stojković Piksi

 

 

Proud of my bro @hugo and also ma sis @anja #pre#wedding#game

A post shared by V.M (@valeriomazzarella) on Apr 21, 2018 at 8:35am PDT

 

U Beogradu će 27. maja biti upriličeno treće svadbeno veselje kada će se najmlađa Piksijeva ćerka venčati u pravoslavnoj crkvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading