TEŠKO SE NOSI S GUBITKOM OCA: Deda poznatog VATERPOLISTE OTKRIVA SVE O NJEMU!

Autor:

Zabava

21.04.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije "Premijera Vikend Specijal" na čelu sa Nemanjom Vujučićem posetila je rodno mesto vaterpoliste Nikole Rađena i sa njegovim dekom razgovarala o sportisti koji iza sebe ima veoma težak životni period.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ona je bila velika podrška svom suprugu... Ana Kokić Rađen
Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Vaterpolista Nikola Rađen sa ocem...

Nikola Rađen pre tri godine suočio se sa gubitkom oca i nakon toga sa suspenzijom u vaterpolu, a ekipa popularne emisije u rubrici "Odakle se sele" posetila je njegovu kuću u Somboru i od njegovih najbližih saznala detalje odrastanja ovog sportiste. 

RepublikaFoto: Windsport
Njegov deda govoriće i o njegovim medaljama... Nikola Rađen
Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Deda Nikole Rađena o uspesima i problemima svog unuka...

Baka i deka koji su kao i majka Ljiljana, supruga Ana Kokić i ćerkice, Nikolina najveća podrška, osvrnuće se na njegov najteži period, ali i osvajanje brojnih medalja i uspeha na takmičenjima u vaterpolu. 

Ove nedelje od 14 časova u emisiji "Premijera Vikend Specijal", osim Nikole Rađena, tema će biti i Nataša Bekvalac koja je supruga Luku Lazukića optužila za nasilje u porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading