Nataša se tukla i sa Ljubom!

Autor:

Zabava

20.04.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je i pre Luke Lazukića imala burne i nasilne svađe sa nekadašnjim suprugom, rukometašem Ljubom Jovanovićem.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac

Pošto ju je sadašnji suprug posle sedam meseci braka pretukao, zbog čega je Bekvalčeva završila u Urgentnom centru, isplivali su novi detalji iz prošlosti srpske pop zvezde.

- Nataša i Ljuba su tokom dve godine braka imali burne svađe. Njihove rasprave su s vremenom toliko kulminirale da je dolazilo i do fizičkog nasilja. Ona ga je u nekoliko navrata u naletu besa gađala pepeljarama, čašama, pa čak i fenom za kosu. Kad su shvatili koliko je sve otišlo predaleko, odlučili su da se razvedu - otkriva dobro obavešten izvor.

On dodaje da mu je Jovanović priznao da više nije mogao da trpi njene histerične napade.

- Svađali su se oko svega, na primer, oko putovanja na koja je ona išla sa sestrama i drugaricama, a bez njega. Takođe, smetalo joj je što Ljuba ne želi da dolazi na njene nastupe ili da izlazi s njom. On je povučena osoba i nije hteo da se eksponira, a Nataši je to predstavljalo problem - objašnjava sagovornik časopisa "Hit".

 

 

Prema njegovim rečima, svi koji dobro poznaju Natu nisu bili preterano iznenađeni što joj je ovako brzo pukao i treći brak.

- Bez obzira na to što ona ume da bude histerična, Luka nije smeo da je udari. Nije mi jasno zašto joj niko nije rekao pravu istinu o njemu. On maže i laže sve ljude oko sebe, pravio se pred njom da ima para, plaćao je putovanja, a sve vreme je trošio pozajmljen novac. Mislim da sada već duguje na desetine hiljada evra. Pa dečko nikad ništa nije radio, a navikao je na lagodan život. O tome bruji ceo Beograd - priča izvor i dodaje:

- Nataša se u njega zaljubila kao dete. Gledala ga je kroz "ružičaste naočare". Lukina porodica nije bila srećna što se on ženi Bekvalčevom, ali je ona i preko toga prešla. Čak mu je opraštala i što je ostavlja samu sa ćerkicom Katjom, koju su dobili pre oko mesec i po dana, dok izlazi po gradu i pije.

Nataša iza sebe ima dva braka, sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, s kojim ima ćerku Hanu, i sa Ljubom Jovanovićem. Kod nje očigledno ne važi pravilo "treća sreća", pošto je odlučila da se razvede i od Lazukića, koji ju je, kako ona tvrdi, prebio u subotu ujutro u njenom stanu na Dedinju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vesna

20.04.2018 20:26

Upropastila sve muzeve. Pametnom dosta.

Odgovori 11 2