SANJA MARINKOVIĆ JE SMRDLJIV SIR: Pale teške prozivke između voditeljke i pevačice

Autor:

Zabava

20.04.2018

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković bila je primorana da ugosti pevačicu Sašku Karan, sa kojom nije dobrim odnosima, u svojoj emisiji jer ona bila učesnica rijalitija "Zadruga", koji se prikazuje na TV Pink.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

Problem između voditeljke i folkerke nastao je 2016. godine, kada je Karanova na Fejsbuku napisala status u kom nije birala reči dok je opisivala autorku "Magazina in". Ona je, između ostalog, navela da je Sanja mala, ružna i dosadna, te da se nada da će porasti koji centimetar jer je Milica i Željko Mitrović stalno vuku za uši.

Nakon dve godine Sanja je ponovo ugostila Sašku u svojoj kultnoj emisiji "Magazin in", što je mnoge šokiralo ako se uzme u obzir kakav problem su njih dve imale. Pozvali smo Marinkovićku, koja nije bila nimalo oduševljena što je ponovo stavljena u kontekst sa Karanovom:

 Sanja: Ja sam samo odradila projekat za svoju televiziju i pozvala goste u saglasnosti sa mojom urednicom. Nisam nikada ni sa kim bila u konfliktu. Nemojte da me provlačite sa tom ženom, molim vas

- Ako ćete da pišete nešto o tome da je ona o meni pričala loše, to nema nikakve veze jer je ova emisija bila "Zadruga specijal", a ona je bila član rijalitija. Urednica emisije bila je Milica Mitrović. Kakvo pomirenje, ja se sa ženom nisam ni svađala. Ja sam samo odradila projekat za svoju televiziju i pozvala goste u saglasnosti sa mojom urednicom. Nisam nikada ni sa kim bila u konfliktu - rekla nam je Sanja.

Pozvali smo i Sašku, koja je, kao i uvek, bila prilično žustra i bez dlake na jeziku.

Foto: Tanjug/D. GOLL
Sanja Marinković

- Milan Milošević mi je rekao da se Sanja zaklela da ja nikada neću gostovati kod nje u emisiji. Kada sam dobila poziv, moram reći da sam bila frapirana i htela sam da odustanem. Međutim, pošto sam pod ugovorom vezana za "Zadrugu", morala sam to da ispoštujem jer su me ljudi iz produkcije opomenuli da je to moja obaveza. Kao profesionalac, to sam ispunila i učinila joj uslugu da emisija bude ultragledana - kaže Saška.

Ona je, kako tvrdi, primetila da je voditeljka šikanira i ignoriše tokom celog snimanja, ali ni ona njoj nije ostala dužna:

- I pre i u toku emisije je postojala tenzija između nas dve. Gledaoci će primetiti da me je u toku emisije maksimalno ignorisala, a ja sam nju, iskreno, gledala kao smrdljiv sir. Molim vas, ne povezujte me sa njom jer je ona samo jedna mala voditeljka, a Saška Karan je ipak Saška Karan - rekla je pevačica za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanojlo Jokić

21.04.2018 05:50

Ova Saška je totalo pukla.SaNJA. Obavljajsvojj posao kvalitetno.Saška je zlo od žene...onaB oluje od kompleksa više vrednosti.Ona nikada nije bila dobra pevačicaNju je Zoran Tokmanović zvani ŠILJAdoveo iz neke selendre kod Vukovara, da peva u kafani PLAVI DUNAV u Krnjači.Bila je za njega udata,ne znam da li i venčana.Svekar je izbacio i oterao iz kuće.