SESTRA NATAŠE BEKVALAC ZA SRPSKI TELEGRAF: Luka je užasan! Svi smo joj govorili da ga ostavi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Bekvalac, koja je prva priskočila u pomoć sestri Nataši Bekvalac, koju je navodno u subotu u ranijim jutarnjim satima pretukao suprug Luka Lazukić, u emotivnoj ispovesti za Srpski telegraf otkriva kako se osećala u trenutku kada je u porodičnom stanu zatekla sestru u podlivima te navodi da je Lazukić ostavio loš utisak na sve članove njihove porodice.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kristina Bekvalac

- Ja sam prva sa sestrom od tetke došla u Natašin stan tog jutra i videla sam podlive i modrice na njenom licu. Bila sam prestravljena, srce mi se slomilo. Odmah smo je odvezle u Urgentni centar.

* Kakav odnos je Lazukić imao sa vama, kao i sa članovima vaše porodice, da li ste mogli da naslutite da je nasilan?

Znao je da je uvredi i da joj kaže nešto jako ružno zbog čega bi ona bila jako tužna

- Luka mi se nikada nije dopadao, od samog početka sam osetila užasnu energiju sa njegove strane. Prvenstveno mi se nije sviđalo kako se ophodi prema njoj, znao je da je uvredi i da joj kaže nešto jako ružno zbog čega bi ona bila jako tužna. Ne samo prema njoj, bio je jako verbalno grub prema mojoj majci.

* Da li ste podržavali Natašu u odabiru Luke za partnera?

- Svi smo joj govorili da nije za nju i da ga ostavi, ali moja sestra je bila zaljubljena i gluva i slepa za naše savete.

RepublikaFoto: instagram.com/draganabekvalac72
Sestre Bekvalac

* Kako komentarišete Lukine izjave u medijima da nije tukao vašu sestru, te da su povrede iscenirane?

Lukina odbrana je skandalozna, on se svojim intervjuima ukopao. Nataša nije imala nikakav interes da iscenira batine, zašto bi to radila?! Verujem u institucije ove zemlje i nadam se da će pravda pobediti.

* Vaša sestra je već nedelju dana na svim naslovnim stranama. Kako se osećate dok čitate detalje prebijanja?

- Želim da apelujem na sve žene koje trpe nasilje da ga prijave i neka im Nataša bude uzor u tome. Niko ne zaslužuje da trpi nasilnika. Jedva čekam da moja sestra više ne bude na naslovnim stranama ovim povodom, već da se ponovo piše o njenim pesmama, nastupima i spotovima i da se naš život vrati u normalu. Ona je svojoj deci potrebna jaka i zdrava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading