LUKA O NATAŠI: Ja sam je OBOŽAVAO, ali ljubav se prodala za PARE!

Autor:

Zabava

19.04.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalje o svom odnosu sa Natašom Bekvalac kao i braku i, navodnom, napadu na pevačicu koja se u subotu pojavila u Urgentnom centru tvrdeći da joj povrede na glavi i telu naneo suprug, Luka Lazukić je danas javno izneo.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Krah braka... Nataša i Luka

Lazukić je tokom gostovanja na televiziji "Happy" ispričao svoju verziju događaja tokom jutra 15. aprila kada je došao iz grada:

- Bio sam u gradu to veče, došao sam sam u dnevnu sobu, upalio TV i posle zaspao. Ne znam kada je Nataša došla, jer je i ona bila u gradu, bila je u studiju. U jednom trenutku me je probudila, u želji da nastane svađa. Ja zaista ne znam o kakvim porukama se radi. Ona me je napala, sklonio sam je od sebe, ona me je opet napala, ja sam je odugrnuo na krevet. Potom je ona izašla iz stana, a ja sam ostao unutra. Posle se vratila u stan. Beba je sve vreme bila sa dadiljom - ispričao je Luka Lazukić, protiv koga je njegova supruga Nataša Bekvalac podnela krivičnu prijavu za porodično nasilje.

Lazukić je dodao i šta se izdešavalo kasnije kada je stigao u stan svojih roditelja:

- Tamo sam došao da bih ćerku iz prvog braka odveo na salaš. Tamo sam saznao za ovo. Sedeo sam u dnevnoj sobi sa ćerkom i roditeljima i javlja mi drug telefonom i kaže mi: "Šta ovo pišu o tebi"? Mislio sam da su opet neke paparaco slike. Tada mi je on rekao da pišu kako sam pretukao Natašu. Bio sam šokiran - započeo je priču Luka.

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly
Pozvala ga da isprilča svoju verziju... Irina Vukotić

A kao razlog zbog kog bi mu Nataša, navodno, "namestila" sve ovo, Lazukić navodi sledeće:

- Za neki novi novac, za nekog novog Luku, za neku novu pesmu... Ovo je PR. Ja sam samo jedan u nizu. Ajde da ne pričamo šta se ranije dešavalo... To se kaže: "Luka, ljubavi, ti nemaš više para, otpevao si svoje"... a ne ovako. Ali sve je ovo škola - istakao je IT stručnjak, kako su Luku prozvali mediji.

Kako je dalje naveo, njega su prijatelji upozoravali na pevačicu:

- Ali mene njena prošlost nije zanimala. Imao sam hiljadu i jednu informaciju. Moji prijatelji su svi hteli da mi otvore oče, ali znate da je ljubav slepa. Mene je zanimala samo Nataša - istakao je suprug Bekvalčeve.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Prijatelji ga upozoravali na nju... Nataša Bekvalac

O navodima da duguuje 50.000 evra, kao i da zbog njegovog duga sada zovu Natašu, Luka je kazao:

- Natašu sam obožavao. Prestao sam da je volim kada sam shvatio da je spremna na ovo. Ova ljubav se prodala za novac. Inače, ja ne dugujem nikome pare. Nisam pozajmljivao pare od nekih kriminalaca koji sada navodno jure Natašu zbog duga. 

Ovom prilikom, Luka je otkrio i ko je pokrivao njegove životne troškove:

- Bilo je novca ali ne za za hirove, za histerije, za putovanja, za neka ulaganja... I dok je bilo para, bilo je i ljubavi. Meni nije žao nijednog potrešenog dinara za nju, mene i našu bebu. Pare za sređivanje salaša i stana sam dao ja, imam i dokaze za to. Ja sam platio i svadbu - izjavio je Lazukić, koji je sada obelodanio i detalje njihovog upoznavanja:

- Upoznali smo se 2011. na plaži na Ibici. Tada nije bila u braku. Sledeći susret je bio na jednom mestu gde je njena sestra došla da izlaže... To sam držao sa svojim partnerima.

 

 

Moje dve ćerke????????Hana &Katja?????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 11, 2018 at 7:27am PDT

 

Luka je progovorio i o svom odnosu sa Natašinom ćerkom iz braka sa Danilom Ikodinovićem, Hanom, za koju tvrdi da su imali lep odnos:

- Natašinom detetu sam rekao - ne mogu da ti budem otac, ali mogu da te volim kao da si moje dete. Nataša, s druge strane, nije sa mojim detetom ostvarila tu neku energiju... ali ne mogu da kažem da je bila loša prema njoj.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Progovorio o njenim podlivima i modricama... Nataša Bekvalac

Lazukić je ovom prilikom ponovo pričao o podlivima i modricama na telu Nataše Bekvalac:

- Za modrice morate da pitate Natašu. To nek utvrde sudski veštaci. Želeo bih da ja budem poslednja žrtva obmane. Da sam pretukao suprugu ja ne bih bio pušten. Policija je prema meni bila krajnje korektna. Posle saslušanja sam potpisao izjavu u kojoj stoji ovo što sam vam rekao.

Zbog ovog incidenta, oglasio se i folk pevač Aca Lukas, koji je uputio otvoreno pismo zbog, kako tvrdi, nepravde jer je policija htela njega da zadrži u pritvoru ukoliko ne prizna, dok je Lazukić pušten da se brani sa slobode. Lukasov apel je prokomentarisao i Lazukić:

- Lukasa ne znam. On je očigledno zadržan sa razlogom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Luka misli da je Aca Lukas zadržan u policiji s razlogom...

On je progovorio i o bivšoj suprugi, koja ga je pozvala:

- Bivša supruga zna da ja nisam nasilnik. Zvala me je jer se uplašila za dete.

A kako je naveo, sa Natašom nema kontakt:

- Nataša i ja se nismo čuli. Imam zabranu prilaska od 30 dana. A možete slobodno da mi zabranite doživotno da joj prilazim. Ja osuđujem nasilje u porodici, ali osuđujem i lažno prijavljivanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading